1. Home »
  2. Articole utile »
  3. Află ACUM principalele caracteristici ale loteriei Spania Bono!

Află ACUM principalele caracteristici ale loteriei Spania Bono!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-02-28 15:17:14

image Află ACUM principalele caracteristici ale loteriei Spania Bono!

Dacă ești dornic să ieși din zona de confort și să experimentezi un număr cât mai mare de loterii online, poți face asta simplu și rapid, la cazinourile online licențiate din România! Una dintre opțiunile foarte populare la noi în țară a început să fie Spania Bono, care în prezent se regăsește în portofoliul mai multor agenții virtuale.


Ce este important să știi despre lotto Spania Bono?

Prima extragere a loteriei Spania Bono a avut loc pe data de 28 Februarie 1988, iar scopul său era de a avea evenimente la intervale de timp cât mai scurte, iar biletele să fie la un preț cât mai accesibil. Această loterie aparține de Societatea Statului de Loterie și Jocuri de Noroc Național din Spania.

În cadrul loto Bono sunt alese aleatoriu 6 numere din intervalul 1-49, plus un număr extra din mulțimea 0-9, care este cunoscut sub denumirea de “R” sau “Reintegro”. El a fost introdus în structura loteriei Spania Bono de-abia în anul 1991.

Evenimentele au loc aproape în fiecare zi, singura excepție a săptămânii fiind ziua de Duminică. Ele au loc la ora 22’30, conform fusului orar din țara noastră. La operatorii licențiați din România poți plasa bilete chiar și pentru următoarele zile, așa că ai posibilitatea să îți construiești un plan de joc, fără să fii nevoit să intri zilnic în contul de membru.

Accesează acum ghidul online despre Spania Bono și află tot ce trebuie să știi despre această loterie!


Plasarea tichetelor online pentru loteria Spania Bono

Din România ai posibilitatea să îți încerci norocul la extrem de multe loterii online, inclusiv la Spania Bono, pentru extragerea principală. Dacă vrei să ai parte de un câștig, va fi nevoie ca pe tichetul tău să se afle cel puțin 3 numere norocoase, pentru care șansele de reușită se consideră a fi 1 la 57. 

Chiar dacă unii operatori, ca Netbet și Maxbet, au numeroase loterii ale căror evenimente le transmit live, din păcate Spania Bono nu se află (momentan) printre ele. Loteria se regăsește în portofoliile acestor două cazinouri, dar și în oferta de loto de la Casa Pariurilor, Fortuna și Superbet. La toate poți să consulți rezultatele precedente oricând dorești, mai ales dacă vrei să te folosești de ele pentru a-ți alege numerele pe viitorul tău bilet.

În plus, la toate cazinourile care au în oferta lor loto Spania Bono, poți să consulți rezultatele precedente pentru a-ți construi o tehnică de joc adecvată. Este important să știi că ai libertatea de a juca și în sistem, pe același bilet, așa că șansele de a reuși vor fi ceva mai mari, însă și costul biletului. 

Pentru mai multe informații cu privire la loteria Spania Bono sau alte versiuni loto din această țară, tip 6/49, consultă acest ghid online, unde ai o prezentare complexă a acestora. Fii atent la toate detaliile de pe bilet înainte de a-l plasa și fă investiții moderate, pentru că nu poți prezice rezultatele unei extrageri sub nicio formă!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX