1. Home »
  2. Articole utile »
  3. Loteria EuroMillions - Ce are de oferit pentru cei care vor să-și încerce norocul la ea?

Loteria EuroMillions - Ce are de oferit pentru cei care vor să-și încerce norocul la ea?

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-06-02 14:07:34

image Loteria EuroMillions - Ce are de oferit pentru cei care vor să-și încerce norocul la ea?

Jocurile de cazino sunt o activitate care are un număr tot mai mare de pasionați deoarece odată cu trecerea agențiilor în online, au crescut considerabil oportunitățile de câștig și diversitatea provocărilor. Un exemplu perfect este cel al categoriei de lotto, care a evoluat extrem de mult în ultimii ani, în mod special de când platformele virtuale permit gamblerilor să plaseze tichete pentru versiuni de loto și din alte țări.

Află mai multe despre loteria EuroMillions!
 

Șitai că poți juca la EuroMillions de pe teritoriul României!

Datorită acestor schimbări, loteria EuroMillions, la fel ca multe alte variante extrem de populare în Europa, dar și pe întreg mapamondul, se află astăzi în portofoliile unor cazinouri de top din România. Fiecare a reușit să își strângă un public destul de fidel, care-și pune la încercare norocul în extragerile versiunii lotto preferate. EuroMillions este o alegere deosebită pentru că pune la bătaie premii extrem de generoase, pentru că are o istorie interesantă, dar și un format atipic. 

În următoarele rânduri vei înțelege mai bine care sunt avantajele și specificațiile sale. Oricând alegi să faci o investiție, indiferent de jocul de cazino ales, ai mare grijă la suma pe care o pui la bătaie. Încearcă să fii un gambler responsabil și să depui sume pe care ți-ai permite să le și pierzi, pentru că în acest domeniu NU există garanții!


Ce caracteristici are lotto EuroMillions?

Un prim aspect pe care este bine să îl știi despre loteria EuroMillions este că ea este o versiune transnațională. Deși la începutul său era disponibilă doar pentru rezidenții câtorva țări din Europa, astăzi este accesibilă unui public mult mai numeros, prin intermediul cazinourilor online. 

Aceasta a avut prima extragere în Franța, la Paris, pe data de 13 februarie 2004, chiar dacă data sa oficială de lansare a fost pe 4 februarie, tot în 2004. Inițial au participat doar membrii a trei țări, Spania, Franța și Marea Britanie, câteva luni mai târziu fiind incluse și Belgia, Portugalia, Elveția, Irlanda, Austria și Luxemburg.

Structura sa a fost păstrată în mare parte, caracteristicile sale fiind considerate astăzi tradiții. Loteria EuroMillions are două evenimente pe săptămână, în zilele de Marți și Vineri, la ora 22’00, după fusul orar al României. Loteria are un format de 5/50, plus două numere extra, denumite LuckyStars. Dacă ai norocul de a ghici toate numerele, vei obține un Jackpot care are o valoare minimă garantată de 17 milioane de euro. Însă, de-a lungul anilor, cel mai mare premiu a ajuns chiar și până la suma de 230 milioane de euro.

Pentru a afla despre intervalele de numere din care să alegi ce treci pe bilet, cazinourile unde poți plasa tichete pentru această loterie, dar și alte detalii, citește recenzia despre EuroMillions de pe Casinos.ro, unde ai sfaturi extrem de utile. Joacă responsabil și bucură-te de fiecare experiență, pentru că premiile pot să vină când te aștepți mai puțin!

Află mai multe despre loteria EuroMillions!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX