1. Home »
  2. Articole utile »
  3. Loteria Cehia Keno în România - Ce format are și cum se poate juca la cazinourile online?

Loteria Cehia Keno în România - Ce format are și cum se poate juca la cazinourile online?

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-04-06 16:24:56

image Loteria Cehia Keno în România - Ce format are și cum se poate juca la cazinourile online?

Jocurile de cazino sunt o sursă inepuizabilă de distracție, care aduc provocări și, în cele mai bune cazuri, câștiguri. Pentru a avea parte de recompense este nevoie de răbdare, de perseverență și, cel mai important, de noroc. Acesta este un lucru care vine destul de rar în cazul unor persoane, apărând fără să anunțe și plecând cel mai adesea, foarte repede.

O categorie de gambling extrem de îndrăgită, în mod special de când internetul a ajutat la diversificarea versiunilor sale, este cea a loteriilor. În ziua de astăzi, la operatorii online ai posibilitatea să plasezi la numeroase versiuni lotto, care vin cu specificații diferite. Una dintre ele, care s-a remarcat în rândul românilor de ceva timp, este Cehia Keno. Ea se află în portofoliile mai multor operatori și pune la bătaie câteva premii extrem de generoase. 

Află mai multe despre ea în continuare, pentru a știi dacă este o versiune potrivită pentru tine și dacă este suficient de atractivă pentru a-ți încerca norocul la ea!

Află tot ce trebuie să știi despre Loteria Cehia Keno și vezi la ce cazinouri online din România poți juca în legalitate!

Ce trebuie să știi despre Cehia Keno

Această loterie este îndrăgită, în primul rând, pentru că este de tip Keno, ceea ce înseamnă că are evenimentele la o perioadă extrem de scurtă unul de altul. Au loc extrageri la fiecare 5 minute, singura fereastră de timp care este o excepție fiind între orele 00’55-02’20, după fusul orar din România. 

Acesta este un plus foarte mare deoarece poți plasa bilete oricând, fără să fii nevoit să aștepți prea mult până când va avea loc evenimentul. De asemenea, dacă vrei să faci un studiu asupra rezultatelor precedente, ai posibilitatea să faci asta pe un eșantion mai mare și de acum doar câteva minute. Cam fiecare gambler vede această caracteristică diferit, deorece unele persoane consideră că se poate da frâu liber tentației de a paria constant, mult mai ușor. Dacă ai un plan financiar de care te ții și îți stabilești niște limite, sunt șanse mari să nu fie nicio problemă legată de jocul responsabil.

Loteria Cehia Keno are un format de 12/60, care presupune că sunt extrase 12 numere din intervalul 1-60. Versiunea este destul de specială din acest punct de vedere pentru că majoritatea loteriilor Keno au raportul de tipul 20/70 ori chiar și 20/80, însă din câte se poate observa, nu există o regulă bătută în cuie.

Un alt aspect pe care este bine să îl ai în vedere este că lotto Cehia Keno este disponibilă la unii operatori online și în secțiunea de live lotto. Evenimentele sunt redate în timp real printr-o animație interactivă, iar tu vei afla rezultatele instant, pe măsură ce numerele sunt aleatoriu selectate. În plus, vei avea parte de o experiență mai intensă și de emoția necunoscutului dusă înspre superlativ.

Citește articolul despre Cehia Keno de pe Casinos.ro, pentru a  afla la ce cazinouri ai această opțiune, dar și ce alți operatori o mai au în ofertă. Tot de acolo vei putea să citești câteva sfaturi și strategii pe care le-ai putea folosi pentru mai multe șanse de câștig. Joacă responsabil oriunde decizi să plasezi bilete la lotto și încearcă să te folosești de diverse tehnici pentru mai puține riscuri!

Află tot ce trebuie să știi despre Loteria Cehia Keno și vezi la ce cazinouri online din România poți juca în legalitate!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX