1. Home »
  2. Articole utile »
  3. De la A la Z despre Letonia Keno și unde poți plasa bilete fără risc la această loterie!

De la A la Z despre Letonia Keno și unde poți plasa bilete fără risc la această loterie!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-02-25 10:14:53

image De la A la Z despre Letonia Keno și unde poți plasa bilete fără risc la această loterie!

Loteria se află în tradiția și cultura românilor de peste 100 de ani, însă singura și cea mai îndrăgită versiune, până nu demult, a fost cea națională. Odată cu creșterea popularității cazinourilor online, a început și căutarea variantelor loto internaționale în format virtual. Una dintre cele mai apreciate este Letonia Keno, care are reguli simple, premii mari și este regăsită în portofoliile mai multor agenții de top.

Accesează acum ghidul complet despre Letonia Keno pentru a afla mai multe despre această loterie!


Care este formatul loteriei Letonia Keno?

La fel ca alte loterii tip Keno sau Kino, în cazul celei din Letonia sunt extrase în mod aleatoriu 20 de numere din intervalul 1-62. Însă, pe un bilet virtual la un cazino licențiat, ai posibilitatea să alegi până la 15 numere pe un tichet, astfel încât să formezi diverse combinații. Poți să optezi până la 8 grupuri de acest fel pe un bilet în sistem, ori să alegi crearea unui tichet simplu.

În cazul loteriei Letonia Keno 20/62 ai posibilitatea să joci oricând, însă, extragerile au loc de doar 3 ori pe zi, mai exact la ora 11’30, la ora 15’30 sau la ora 19’30. La cazinourile licențiate din România ai libertatea de a plasa bilete chiar și pentru evenimente viitoare, așa că dacă ești organizat, poți să intri o singură dată și să depui tichete pentru evenimente din zile diferite sau de la ore diferite.


Cazinouri licențiate la care poți juca online bilete pentru Letonia Keno 20/62

Din România, poți să-ți încerci norocul la loteria Letonia Keno 20/62 la câțiva operatori care au licență din partea ONJN. Pentru a face asta este nevoie să ai un cont de membru, dar și să fi finalizat procesul de verificare KYC al acestuia. 

În timp ce majoritatea agențiilor fizice îți pun la dispoziție o gamă variată de loterii internaționale la care să joci, în mediul online lucrurile stau puțin diferit. Dacă vrei să te distrezi de oriunde te-ai afla, la orice oră din zi și din noapte, atunci poți să plasezi tichete la Letonia Keno 20/62 doar la Netbet, Superbet, Casa Pariurilor și MozzartBet. 

La fiecare dintre aceste 4 agenții poți să joci la oricare dintre cele 3 evenimente zilnice ale loteriei, însă este important să fii atent la alte detalii. Așa cum poți citi în Ghidul complet despre Letonia Keno, la Casa Pariurilor, Netbet, Superbet și MozzartBet variază valoarea minimă a pariului, pachetul de bun venit pentru noii membri, dar și cotele puse la dispoziție. 

De asemenea, este important să fii atent la ce cadouri îți sunt puse la dispoziție de cazinourile la care vrei să joci. Spre exemplu, la Netbet poți să optezi pentru 5 bilete fără risc, ceea ce înseamnă că vei avea mai multe șanse de câștig. Oferta este valabilă doar pentru primele tichete loto pe care le joci la acest cazino. Ea necesită o investiție maximă de 5 RON, iar dacă nu ai noroc la 5 bilete, vei primi cashback valoarea mizelor tale, direct în contul de membru. 
 
Indiferent de agenția pe care o alegi, indiferent dacă te folosești de o ofertă, sau nu, joacă responsabil și fă investiții în conformitate cu bugetul pe care îl poți aloca acestei activități!

Accesează acum ghidul complet despre Letonia Keno pentru a afla mai multe despre această loterie!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX