1. Home »
  2. Articole utile »
  3. Jocul Aviator de la Spribe - De ce este atât de populară această păcănea și cu ce iese în evidență?

Jocul Aviator de la Spribe - De ce este atât de populară această păcănea și cu ce iese în evidență?

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-10-28 10:07:59

image Jocul Aviator de la Spribe - De ce este atât de populară această păcănea și cu ce iese în evidență?

În zona de cazino a operatorilor licențiați de la noi din țară mereu poți să încerci ceva nou, depinzând doar de tine cât de mult ești dispus să ieși din mediul de confort. Una dintre provocările foarte apreciate de publicul din online a rămas încă de la lansare, jocul Aviator creat de providerul Spribe. 

Acesta este un titlu extrem de interesant, care este încadrat în categoria de păcănele. Însă, are câteva caracteristici neobișnuite pentru video slot-uri, așa cum vei afla în următoarele rânduri. Jocul vine atât cu un set aparte de funcții, cât și cu câteva plusuri pentru persoanele dispuse să pășească într-o lume nouă și incitantă. 

Chiar dacă deja nu mai este atât de nou în zona de gambling, Aviator de la Spribe este considerat o inovație extrem de apreciată. Citește mai multe despre acest titlu în următoarele rânduri, iar dacă vrei să îl încerci, crează-ți cont la unul dintre operatorii care-l au în ofertă!

Află totul despre jocul Aviator de la Spribe Gaming!

Caracteristicile pe care le are jocul Aviator de la Spribe

Primul aspect ieșit din comun, în comparație cu aproape orice păcănea din online și offline, este că în Aviator nu există un matrix. Nu se mai fac combinații câștigătoare pe role, nu mai există linii de plată sau funcții cu runde speciale. 

Jocul are la bază un concept ceva mai vechi, dar care a fost reinterpretat și ajustat destul de mult. Conceptul său este destul de simplu - plasezi 1 sau 2 pariuri înainte de începerea rundei. Odată ce s-a dat startul, avionul va începe treptat să decoleze. La un moment dat, mai devreme sau mai târziu, el își va lua destulă viteză pentru a zbura. Tu trebuie să îți “închei” bet-ul până când se întâmplă asta.

Ei bine, regulamentul este destul de simplu, nu? Unul dintre cele mai mari plusuri este că valoarea mizei tale se va multiplica cu un coeficient în creștere, în funcție de altitudinea virtuală pe care o are avionul. 

În funcție de cât de riscant îți place să joci, poți aștepta mai mult până când să pui stop, ori poți să te asiguri că ieși pe zero sau un mic plus. Este foarte important să joci responsabil, însă să și jonglezi cu șansele pe care le ai, atât timp cât de încadrezi în bugetul pe care-l poți aloca gambling-ului. 

În jocul Aviator de la Spribe, cota pornește de la 1.00 și poate ajunge la valori impresionante de 50.00 sau 100.00, însă au fost dăți când a ajuns la doar 1.02. Este destul de riscant, tocmai de aceea este avantajos că poți plasa și două bet-uri per rundă. 

Există multe alte plusuri ale acestui titlu. Spre exemplu, de multe ori este evidențiat faptul că este unul dintre jocurile de succes care permite cea mai mare socializare. În Aviator de la Spribe poți să vezi ce activitate au alți gambleri, poți să comunici în scris cu ei, dar nu numai. În plus, pare ceva mai interactiv pentru că are o animație prin care rămâi conectat la desfășurarea rundei. 

Pentru a citi mai multe despre această “păcănea sub acoperire”, vezi articolul despre Aviator de la Spribe de pe Casinos.ro, unde ai câteva informații suplimentare foarte interesante. Distrează-te și ieși din când în când din zona de confort pentru a explora alte titluri. Nu știi niciodată când vei găsi ceva nou care să te provoace din alte puncte de vedere.

Află totul despre jocul Aviator de la Spribe Gaming!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX