1. Home »
  2. Articole utile »
  3. Ce au în comun criptomonedele și jocurile de noroc? Află ACUM!

Ce au în comun criptomonedele și jocurile de noroc? Află ACUM!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-06-29 16:17:54

image Ce au în comun criptomonedele și jocurile de noroc? Află ACUM!

Gambling-ul este un termen, o activitate, care cel mai adesea se asociază doar cu cazinourile și agențiile de pariuri. Însă, putem să generalizăm și să spunem că acesta este valabil pentru oricând ne asumăm un risc și lăsăm lucrurile în voia sorții. Acest lucru este valabil când vrem să deschidem un business și oricât de bine ne-am pregătit, succesul mai ține și de noroc. 

La fel este și în cazul zonei de criptomonede, din câteva puncte de vedere. Dacă nu știi ce legătură este între acestea, mai jos ai câteva motive pentru care criptovalutele și jocurile de noroc se aseamănă mai mult decât ar crede majoritatea oamenilor.

Află totul despre cazinourile online licențiate!

Oricât de mult te pregătești, ai nevoie de noroc pentru a avea rezultatele dorite

Unele persoane consideră criptovalutele o știință, deoarece se crede că este nevoie de o pregătire economică pentru a avea succes. Pe de altă parte, există și păreri conform cărora nu ai nevoie de studii superioare specializate, ci doar de câteva elemente, de o cercetare a pieții și de o informare constantă. Ei bine, dacă este adevărat al doilea scenariu, nu se observă deja similitudini cu jocurile de noroc?

Și în industria iGaming poți să îți sporești șansele de reușită dacă alegi un operator potrivit pentru tine, dacă folosești beneficii din programul de fidelizare, dacă joci responsabil și aplici tehnici, dacă ești atent la titlurile pe care le încerci. Deși gambling-ul, așa cum este perceput de majoritatea oamenilor, este considerat un hobby, poate să fie tratat ca un domeniu complex, în care ai posibilitatea să-ți crești șansele de câștig, dacă ești informat și încerci să nu te lași complet în voia sorții. 

Imprevizibilul este nucleul lor

Da, poți să apelezi la diverse metode prin care să aproximezi ceea ce se va întâmpla într-o rundă la cazino sau mâine-poimâine cu criptomoneda pe care o ai în vedere. Însă, ai vreo garanție? Știi cu siguranță, ori șansele sunt de x%? Deoarece ambele pot să fie influențate considerabil de factori care nu țin direct de tine, se poate considera că la baza celor două industrii stă imprevizibilul, iar câștigul ține cel mai mult de noroc. 

Dacă înțelegi și accepți acest lucru, vei reuși să te bucuri mai mult de experiențe și vei privi întrega ta activitate cu ceva mai mult scepticism. În acest fel, va fi natural să faci investiții moderate deoarece la cazino nu știi când sau dacă îți vei recupera investițiile, iar la cripto nu știi dacă vei retrage prea devreme sau prea târziu. Chiar dacă cele două par dificile, nu este totul atât de rău, ci doar necesită atenție și timp pentru a deveni mai bun.

Ambele dau șansa de a putea să ai un câștig care să-ți schimbe viața

Ei bine, un alt lucru pe care jocurile de noroc și criptovalutele îl au în vedere, ca industrii, este faptul că cele două îți pot schimba complet viața. Dacă ești informat și ai mereu un plan, în cele din urmă va da roade. În ambele domenii ai posibilitatea de a înregistra rezultate fabuloase, care îți pot schimba viața mai mult decât ai crede. 

Pentru a se întâmpla asta, nu înseamnă că în prezent trebuie să faci investiții mai mari, ci că trebuie să ai răbdare, să fii calculat și să îți construiești planuri pe baza cărora să iei deciziile finale. Toate aceste recomandări sunt valabile atât pentru cazinourile online și offline, cât și pentru criptovalute, de aceea este bine să le ai în vedere și să le tratezi cu mare atenție

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX