Bonus Netbet: Cashback de 100RON pentru etapa 10-a din România Liga 1

Ne așteaptă o etapă foarte importantă în Liga 1 deoarece sâmbătă seară vom afla numele noii campioane a României. Tot în acest weekend au loc și meciurile etapei a 10-a din play-out, iar cu această ocazie Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o promoție interesantă prin care poți beneficia de cashback de 100RON! 

PARIAZĂ ACUM ȘI BENEFICIAZĂ DE UN CASHBACK DE 100RON!


ÎN CE CONSTĂ PROMOȚIA?

Plasează un pariu single pe orice meci al etapei a 10-a din România Liga 1 Play-Off / Play-Out (12.05 - 15.05), iar dacă acesta este necâștigător vei fi rambursat în limita a 100RON. Pariul trebuie să aibă o cotă de minim 1.50 și să fie plasat pe o miză de minim 50RON. Nu are importanță dacă pariul este pre-meci sau live.

ATENȚIE! Doar primul pariu eligibil per meci va fi luat în considerare pentru cashback. 


CUM PARTICIP?

  1. Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ai cont, înregistrează-te acum!
  2. Accesează pagina promoției (CLICK AICI) și apasă pe butonul Înscriere. 
  3. Plasează un pariu single pre-meci sau live pe orice meci din România Liga 1 Etapa 10 (miză minimă 50RON, cotă minimă 1.50), iar acesta va fi asigurat în limita a 100RON. Banii vor fi rambursați sub formă de bonus.


Cum rulez bonusul?

Bonusul va fi creditat în maxim 48 de ore de la încheierea promoției și trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60. Ai la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. După acest interval, orice bonus aflat în balanță va fi anulat. 

PARIAZĂ ACUM ȘI BENEFICIAZĂ DE UN CASHBACK DE 100RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi