Cashback de până la 400RON la Lucky Six între 3 și 9 iulie!

Acest cazino online este în acest moment unul din singurele două cazinouri licențiate care oferă posibilitatea de a paria pe Lucky 6 pe internet, din fața calculatorului sau de pe mobil. În săptămâna 3-9 iulie acesta vine cu o promoție interesantă prin care poți beneficia de cashback de până la 400RON! Astfel ești acoperit în cazul în care norocul nu îți surâde!

JOACĂ ACUM LUCKY SIX ȘI PROFITĂ DE RAMBURSAREA DE PÂNĂ LA 400RON!


Ce am de făcut?

Este simplu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul acestui cazino online, și să începi să plasezi pariuri pe Lucky 6. Dacă la sfârșitul perioadei (3-9 Iulie) diferența între suma câștigată (total) și suma pariată (total) este negativă atunci se va rambursa suma în funcție de numărul de zile jucate în această perioadă.  Cu cât te joci în mai multe zile pe durata promoției, cu atât poți beneficia de rambursări mai consistente. Mai jos poți vedea exact care sunt pragurile pentru cashback:

 

Praguri de cashback:

  • 1 zi - 5% în limita a 40 RON
  • 2 zile - 10% în limita a 80 RON
  • 3 zile - 15% în limita a 100 RON
  • 4 zile - 30% în limita a 200 RON
  • 5 zile - 50% în limita a 300 RON
  • 6 zile - 75% în limita a 400 RON

Exemplu: joci în fiecare zi Lucky 6 și plasezi pariuri în valoare totală de 400RON, dar la finalul perioadei înregistrezi câștiguri de doar 320RON. Înseamnă că ești 80RON pe minus, deci ești eligibil pentru un cashback de 60RON! Astfel în realitate pierzi doar 20RON, ceea ce e destul de tare. Partea și mai tare este aceea că banii rambursați nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj, deci îi poți retrage oricând! 

Dacă vrei să afli mai multe despre posibilitatea de a juca la Lucky 6 online, plus informații legate de regulile jocului, te invit să accesezi acest link.

JOACĂ ACUM LUCKY SIX ȘI PROFITĂ DE RAMBURSAREA DE PÂNĂ LA 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi