Cash Out vs Contra la pariuri, cum câștigi mai mult?

Cash out și contra la pariuri sunt două opțiuni foarte similare, chiar identice din anumite puncte de vedere, ambele având rolul de a asigura o parte din eventualul câștig de pe un bilet înainte ca acesta să fie decis. Dar care opțiune este per total mai avantajoasă? Cu care câștigi mai mult, și ce avantaje / dezavantaje are fiecare în parte? Hai să aflăm.

TOP5 CASE DE PARIURI RECOMANDATE CU OPȚIUNE DE CASH OUT


În ce constau cele două opțiuni?

Cash out (închidere pariu) este o opțiune oferită de anumite case de pariuri online prin care poți ”închide” un bilet de pariuri prin apăsarea unui singur buton. Asta înseamnă că în funcție de starea biletului din acel moment, vei primi o sumă bani raportată la șansele reale de câștig. De partea cealaltă, pentru a pune o contră (acoperire pariu) va trebui practic să plasezi un pariu opus celui inițial sau celui rămas de pe bilet, astfel încât să iei o sumă de bani indiferent de rezultatul final. În final câștigul este cam același indiferent de metoda aleasă, însă nu identic. Plus că mai există anumite aspecte de luat în considerare.


Comoditate

Din prima observăm o diferență de ”comoditate”. La contră trebuie să calculăm manual miza pentru a avea același câștig indiferent de rezultat, iar uneori sunt necesare chiar calcule ceva mai complexe (de exemplu când stăm în două meciuri, și nu doar într-unul). Plus că până facem aceste calcule, cotele ar putea să sufere modificări, sau s-ar putea întâmpla ceva notabil în meci.


Flexibilitate

Pe de altă parte, unele case de pariuri online au prostul obicei să blocheze cotele la cash out când îți este lumea mai dragă, sau mai bine zis, exact atunci când vrei să folosești această opțiune. Sau pot fi meciuri și opțiuni de pariere unde din start să nu poți închide pariul. O contră în schimb este posibilă oricând, atâta timp cât opțiunile de pariere nu sunt blocate, și nu ai în picioare pariuri foarte greu de contrat.


Cote

Puteam trece această idee tot la flexibilitate, dar merită evidențiată separat. Când dai cash out, o vei face la aceeași agenție la care ai plasat pariul inițial. Dar poate în acel moment cota pentru un pariu opus nu va fi foarte atractivă, deci implicit nici return-ul la închiderea pariului nu va fi  foarte substanțial. În schimb, contra o poți pune la orice casă de pariuri. Dacă ai cont la măcar vreo 3-4 operatori (așa cum am recomandat în nenumărate rânduri), atunci poți acoperi pariul inițial acolo unde este cota mai bună. Descoperă toate motivele pentru care ar trebui să ai cont la mai multe agenții simultan: https://pariurix.com/de-ce-este-bine-sa-ai-cont-la-mai-multe-case-de-pariuri-online.html


Câștiguri

Mai este un lucru important de evidențiat. Indiferent dacă dăm cash out sau punem o contră, câștigul ar trebui să fie același pentru că ambele opțiuni funcționează după aceleași principiii. Însă lucrurile nu stau mereu așa! Chiar dacă joci la o singură casă de pariuri, vei vedea că uneori poți lua mai mult dacă dai cash out, iar alteori dacă pui contră. Nu există un tipar fix din acest punct de vedere.

 

Concluzii finale

Opțiunea de cash out este mai ușor de folosit, dar jucarea unei contre oferă  mai multă flexibilitate, plus că poate fi utilizată atunci când cash out-ul este indisponibil. În ceea ce privește câștigurile, că în fond asta ne interesează pe noi, diferă mult de la pariu la pariu. Uneori vom lua mai mult dacă optăm pentru prima metodă, alteori pentru a doua. Dar dacă ai cont la mai multe case de pariuri online și urmărești mereu cele mai bune cote, atunci probabil contra va fi rentabilă mai des. De aceea cred că se merită să faci câteva calcule manuale, măcar atunci când o contră este ușor de pus și timpul nu te presează. În caz contrar mergi pe cash out.

Vrei să citești și alte articole utile? Atunci CLICK AICI; te așteaptă într-un singur loc lin-uri către cele mai bune articole, ghiduri și tutoriale de pe site!

Cote bune, opțiune de cash out, ofertă bogată > Vezi oferta


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!