NOU! Retrage și depune bani CASH rapid în contul tău NetBet prin agențiile FavBet de lângă tine! Vezi locațiile!

Nou! Retrage și depune bani CASH rapid în contul tău NetBet prin agențiile FavBet de lângă tine! Acest lucru este posibil prin intermediul noului card NetBet (Netbet CashCard)! Vezi locațiile de unde poți utiliza această nouă metodă de plată!

În urmă cu doar câteva zile anunțam că NetBet (vezi site-ul agenției) oferă posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri cash din agențiile Smith&Smith (detalii aici). Acum tocmai am aflat că o nouă metodă de plată menită să faciliteze tranzacțiile cash a fost pusă la dispoziția clienților.

Mai exact, poți depune și retrage în numerar direct din agențiile stradale Favbet. Prima dată va trebui să te duci într-o astfel de agenție pentru a solicita cardul de membru Netbet, iar apoi tot ce ai de făcut este să te prezinți cu respectivul card de fiecare dată când vrei să efectuezi un depozit sau o retragere. Mai jos poți vedea o listă cu toate locațiile care fac parte din acest program:

Joacă acum la Netbet! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Dacă în urmă cu câteva luni puteam spune că agențiile de pariuri prezente atât în mediul online cât și offline au un avantaj față de celelalte datorită posibilității de a depune și retrage direct din agențiile stradale, acum putem afirma fără probleme că Netbet tocmai a anulat acest avantaj. Chiar dacă nu ai o agenție Favbet la tine în oraș, atunci măcar o sucursală Smith&Smith tot ar trebui să ai prin zonă.

Oare ne-a mai pregătit Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) și alte surprize? Cu siguranță vom afla în viitorul apropiat. 

Joacă acum la Netbet! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi