Casele de pariuri se așteaptă la lucruri necurate astăzi în La Liga! Vezi cotele oferite!

Astăzi se încheie sezonul 2015 / 2016 în majoritatea campionatelor importante din Europa, dar cel care iese cel mai mult în evidență este La Liga din cauza cotelor surprinzătoare oferite de către casele de pariuri, dar și de oscilațiile acestora.

Primul exemplu este meciul Betis vs Getafe. Echipa gazdă nu mai are nici o miză, dar adversara sa trebuie să câștige pentru a scăpa de retrogradare fără a depinde de ceea ce fac Gijon și Rayo Vallecano. Deși în condiții normale Betis ar fi trebuit să fie favorită, situația actuală a făcut ca aceasta să primească o cotă de 7.00 la victorie, iar adversara sa de doar 1.50, cote care evident sunt foarte departe de realitate. Pariorii nu par însă a fi convinși că echipa vizitatoare chiar va lua toate cele trei puncte puse în joc din simplul motiv că are nevoie de ele, și au profitat de cota excelentă a trupei lui Juan Merino pentru a miza pe aceasta. De acea cotele s-au mai schimbat un pic între timp, iar momentan la unibet.ro atât o victorie a gazdelor cât și o remiză au cote de 4.00, iar un succes al oaspeților este cotat cu 1.80.

Al doilea exemplu este Gijon vs Villarreal. Echipa organizatoare are nevoie de o victorie ca de aer, în timp ce adversara sa va termina sigur pe locul 4 indiferent de rezultatul de astăzi. Inițial Gijon a primit o cotă de doar 1.36 pentru a scufunda ”submarinul galben”, cotă care între timp a crescut la 1.50. În mod normal o astfel de cotă într-un meci cu Villarreal ar fi avut Barcelona sau Real Madrid, în nici un caz nu Gijon. Dacă totuși echipa vizitatoare își respectă blazonul și se impune, atunci cei care pariază pe ea vor face bani frumoși fiindcă cota oferită este acum de 6.50! O remiză este cotată cu 4.60. Villarreal a pierdut runda trecută acasă cu Deportivo La Coruna, scor 0:2.

Deși Malaga vs Las Palmas nu are nici o miză, cota pentru o victorie a gazdelor a scăzut în ultima zi de la 2.15 la 1.70. Rayo Vallecano, echipă despre care chiar ieri spuneam că a fost acuzată că ar fi ”trântit” meciul din runda trecută cu Real Sociedad, are o cotă de doar 1.35 să câștige derby-ul codașelor cu Levante.

Și în Italia Serie A are loc astăzi un meci care este într-o situație similară cu Betis vs Getafe și Gijon vs Villarreal, dar unde cotele nu au luat-o razna. Este vorba de Udinese vs Carpi acolo unde gazdele sunt scăpate de emoțiile retrogradării, în timp ce oaspeții au nevoie de 3 puncte pentru a mai putea spera să rămână în Serie A. Chiar și așa, cotele oferite sunt normale, cei de la Carpi având o cotă de 3.10 la victorie.

Tu ce crezi că se va întâmpla în partidele de astăzi? Vor avea dreptate casele de pariuri, sau din contră, se pot face bani frumoși pariind pe echipele fără miză care au primit cote mari pentru o eventuală victorie?

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi