Casele de pariuri investesc în fotbalul italian. Bwin, sponsorul lui Inter!

GVC Holdings, brand-ul de pariuri sportive marca Bwin, a semnat un parteneriat cu Inter Milano. Oficialii companiei au anunțat încheierea unui contract pe trei ani cu echipa la care joacă, printre alții, Perisic, Candreva, Handanovic și Mauro Icardi (foto: inter.it).

Acest lucru marchează debutul în acest gen de afaceri, cu o casă de pariuri, pentru Inter. Și asta pentru că fostul proprietar al clubului, Massimo Moratti s-a opus în mod vehement parteneriatelor cu cei care se ocupă de jocurile de noroc.

Acordul va face ca Bwin să ofere cote live pe panourile LED de publicitate în timpul meciurilor disputate pe ”San Siro”, dar și obținerea unor spații generoase prin intermediul proprietăților digitale ale clubului și a rețelelor de socializare. În schimb, Bwin va oferi echipei o sumă anuală consistentă ca sponsorizare, dar a cărei valoare nu a fost dezvăluită public.

Reprezentantul companiei (foto: calvinayre.com) în Italia, Moreno Marasco a declarat că aceste parteneriat este "un privilegiu, deoarece strategia clubului se potrivește perfect cu cea a noastră. ca și fotbaliștii, și noi vrem să concurăm la cele mai înalte niveluri”. 

Bwin a început să învestească și în alte sporturi. Recent, compania a sponsorizat un turneu de hochei la Sochi. MIșcarea a venit în urma succesului înregistrat de acest operator în Rusia cu pariurile online. GVC a raportat câștiguri mari în luna iunie și a anunțat în același timp începerea operațiunilor în Rusia (foto: gamblinginsider.com). Dar fotbalul rusesc nu va fi printre preocupările companiei în viitorul apropiat.

Dmitry Sergeyev, CEO-ul din Rusia, a dezvăluit că a încercat semnarea unui parteneriat la începutul verii cu două echipe de primă mână din prima ligă. Ulterior, afacerea a picat dar nu se cunosc motivele. ”Nu vom face nicio mișcare majoră în sensul ăsta. Cu siguranță nu se va întâmpla nimic în sezonul ăsta. Lansarea mărcii și dezvoltarea afacerii pe alte piețe este prioritatea acum”, a spus Sergeyev. 

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ LA CASA DE PARIURI ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!