Record după record în NEVADA la Casele de pariuri! Peste 292 milioane de dolari luna trecută!

Se pare că în Nevada, statul american din care face parte și orașul Las Vegas, pariorii mizează din ce în ce mai mult de la an la an. Cel puțin asta arată statisticile făcute publice de către Nevada Gaming Control Board.

Luna trecută, adică în aprilie, în Nevada s-au plasat pariuri în valoare totală de 292 milioane de dolari. În aceeași lună a anului trecut încasările au fost de ”doar” 250 de milioane. De altfel de la an la an încasările lunare cresc cu aproximativ 30-40 de milioane, motiv pentru care în aprilie 2013 s-au înregistrat pariuri în valoare totală de 192 de milioane. 

nevada-pariuri.jpg

Ținând cont că vorbim de pariuri plasate în Statele Unite ale Americii, probabil nu te va mira dacă îți voi spune că cei mai mulți bani sunt mizați pe baschet și baseball. Din cei 292 de milioane pariați luna trecută, 130 de milioane s-au dus către baschet (NBA și NCAA), și 124 de milioane pe baseball. Conform legalsportsreport.com, casele de pariuri din Nevada au generat în aprilie 2016 un profit total de 13,5 milioane de dolari, ajungând la cea de-a 33-a lună consecutivă în care fac profit.

Statistici asemănătoare sunt valabile pentru aproape orice lună din an, nu doar pentru aprilie, iar în unele cazuri creșterile sunt și mai spectaculoase. De exemplu în martie 2016 s-a pariat cu aproximativ 50 de milioane de dolari mai mult ca în martie 2015, iar lunile ianuarie și februarie de anul acesta au stabilit și ele recorduri în ceea ce privește încasările. 

Pe întreaga durată a anului 2015 s-au înregistrat pariuri totale de 4,2 miliarde de dolari, iar la cum arată statisticile din ultimele luni, cu siguranță la finalul acestui an va fi stabilit un nou record.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi