Casele de pariuri care blochează retragerile, în mare pericol în Anglia!

Organizatorii de jocuri de noroc online din Marea Britanie se confruntă cu o serie de acuzații și sancțiuni din partea statului. Recent, CMA (Competition and Markets Authority) a anunțat că a intensificat investigațiile cu privire la jocurile de noroc online după ce s-a descoperit că jucătorii pot fi blocați în retragerea câștigurilor. 

Companiile de pariuri online care se confruntă cu astfel de acuzații riscă amenzi uriașe sau chiar să piardă licențele pentru desfășurarea activității. CMA a lansat o ”acțiune de executare” împotriva operatorilor care atrag jucători cu oferte atractive, iar după un timp le face dificilă acestora retragerea câștigurilor. 

O altă mare problemă o reprezintă faptul că unele case de pariuri nu respectă promisiunile făcute în ceea ce privește bonusurile acordate jucătorilorîncalcă cu bună știință promisiunile făcute cu privire la anumite bonusuri și oferte, dar și faptul că la înscriere jucătorii au surpriza să li se ceară depuneri în numerar și nu prin intermediul operațiunilor bancare, cu cardul. 

VEZI TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX! 

De asemenea, CMA a constatat că, în unele cazuri, ”clienții trebuie să se joace de sute de ori înainte de a li se permite să retragă orice sumă de bani, deci nu pot beneficia de aceste câștiguri când vor ei". Autoritățile au anunțat că au intensificat investigațiile în sectorul jocurilor de noroc online, piață în valoare de aproximativ 4,5 miliarde de lire sterline anual! 

"Clienții noi sunt îndemnați să se înscrie pe site-uri folosind promoțiile. Dar odată făcut lucrul ăsta, mulți se lovesc de anumite obstacole atunci când vor să-și retragă banii”, a declarat Nisha Arora, directorul principal al CMA, care a luat deja legătura cu o serie de companii la care s-au înregistrat probleme, dar numele acestora nu au fost făcute publice. 

Cu toții vor ajunge în instanță, dacă nu vor lua măsurile impuse de către cei de la CMA. Sancțiunile variază de la o amendă uriașă, până la ridicarea dreptului de a funcționa pe teritoriul Marii Britanii! "Industria jocurilor de noroc nu ar trebui să-și facă iluzii că noi nu vom lua măsuri. Dacă ei nu respectă legislația privind protecția consumatorilor, vom vedea acest lucru ca o încălcare evidentă a licenței de operare și vom lua negreșit măsuri drastice!”, a anunțat și Sarah Harrison, director executiv al Autorității de reglementare a jocurilor de noroc, care participă la investigație. 

CMA a declanșat revizuirea sectorului jocurilor de noroc online anul trecut, după ce a primit sute de plângeri din partea jucătorilor care au reclamat presupuse condiții incorecte de pe site-uri, cum ar fi anularea pariurilor câștigătoare sau chiar modificarea ulterioară a acestora. Procesul va continua, ceea ce înseamnă că operatorii de jocuri de noroc s-ar putea alege și cu alte acuzații cu privire la încălcarea drepturilor celor care plasează pariuri. 

Ancheta autorităților din Marea Britanie vine într-un moment în care companiile de jocuri de noroc se plâng de faptul că se confruntă cu taxe din ce în ce mai mari, care duc la distrugerea afacerilor. Acum, bookmakerii așteaptă o revizuire și sub acest aspect, din partea Departamentului pentru Cultură, Media și Sport, care să vină cu reducerea mizelor maxime pe terminalele de pariuri cu cote fixe - mașinile de jocuri de noroc Păcănelele reprezintă cea mai mare sursă de venituri la unele case de pariuri, cum ar fi Ladbrokes Coral și William Hill.

PARIAZĂ ACUM LA AGENȚIA ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!