Case de pariuri și televiziuni ce transmit campionatele importante de fotbal ale Europei, sezonul 2016/2017

Sezonul 2016 / 2017 a început sau urmează să înceapă în toate campionatele importante de fotbal ale Europei. Indiferent că ești un parior înfocat, unul ocazional sau ești un simplu fan al ”sportului rege”, vei dori să știi unde poți urmări live video meciurile din cele mai importante competiții de pe ”bătrânul continent” și nu numai. 

De aceea în acest articol îți voi spune exact ce televiziuni acoperă fiecare campionat în parte, la ce case de pariuri online poți urmări meciurile preferate direct din fereastra de pariuri, și ce alte alternative mai există.

soccer.jpg

Ce transmisiuni oferă televiziunile din România?

 • Așa cum probabil știi, România Liga 1 este acoperit integral de Look TV, Digi Sport, Dolce Sport (de regulă pe canalul principal, maxim pe al doilea). Sezonul trecut TVR 1, și apoi Antena 1 transmiteau cea mai importantă partidă a etapei, dar ambele au renunțat eventual din cauza audiențelor scăzute.
 • Meciurile mai interesante din România Liga 2 pot fi urmărite atât pe Digi, cât și pe Dolce. 
 • Spania La Liga este transmisă atât de Digi cât și de Dolce. De regulă sunt acoperite cele mai importante partide ale etapei, plus cele care se joacă vineri și luni. De obicei ambele televiziuni transmit aceleași meciuri. 
 • Cele mai importante partide din Premier League (cele în care joacă echipele cu nume din Anglia) pot fi urmărite pe Eurosport. Partidele în care nu joacă forțele din Regat sunt în cele mai multe cazuri acoperite de către Dolce. Din ce știu cele două televiziuni nu transmit niciodată aceleași meciuri.
 • Italia Serie A și Franța Ligue 1 sunt transmise exclusiv doar de Digi. Din nou, sunt acoperite partidele cât de cât mai importante, iar majoritatea sunt date pe canalele 3 și 4.
 • Bundesliga 1 este transmis de Eurosport 2, la fel ca și meciul de luni seară din Bundesliga 2.
 • Atât Digi Sport cât și Dolce Sport oferă inclusiv meciuri din Rusia Premier League, deși este drept că probabil pe întreaga durată a sezonului 2016/2017 ele se vor axa mai mult pe partidele celor de la Zenit, echipă antrenată de către Mircea Lucescu.
 • SUA MLS poate fi urmărită pe Eurosport 1 și Eurosport 2.
 • Belgia Pro League este acoperită atât de Digi cât și de Look TV, deși ambele canale transmit maxim 1-2 meciuri pe etapă.

Este foarte posibil ca această listă să nu fie completă. Dacă știi că un anumit campionat este transmis la TV, dar nu apare pe lista noastră, atunci nu ezita să dai un reply mai jos.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

 

Ce transmisiuni acoperă casele de pariuri online din România?

Din rândul agențiilor licențiate, doar patru au o gamă largă de transmisiuni live video: unibet.ro, netbet.ro, sportingbet.ro și betano.ro.

 • Spania La Liga, Germania Bundesliga, Portugalia Primeira Liga, Ucraina Premier League, Italia Serie B și Austria Bundesliga sunt transmise integral de toate cele patru case de pariuri enumerate mai sus.
 • Franța Ligue 1 și Spania Segunda Division sunt transmise integral de Unibet (vezi site-ul agenției), Netbet și Betano, dar lipsesc din oferta Sportingbet.
 • Italia Serie A, Belgia Pro League, Polonia Ekstraklasa, Danemarca Superliga și prima ligă cehă sunt transmise de Unibet, Betano și Sportingbet, dar lipsesc din oferta  Netbet. 
 • Anglia Premier League și România Liga 1 nu sunt acoperite de vreo casă de pariuri.
 • Franța Ligue 2 și Turcia Super Ligi sunt transmise de Netbet și Betano.
 • Rusia Premier League, Norvegia Tippeligaen și Letonia Virsliga sunt acoprite de Unibet și Betano.
 • Prva Liga Slovenia este transmisă de Betano și Sportingbet. Teoretic ar trebui să facă parte și din oferta Netbet, dar nu am reușit să găsesc meciurile zilei. Betano acoperă chiar și liga a doua slovenă!
 • De pe pagina Netbet (intră pe site) afăm că această casă de pariuri acoperă inclusiv competiții precum Super League Elveția sau Superliga din Grecia. Pentru că nu erau meciuri din aceste competiții în ziua în care am consultat oferta, nu știu care din ele sunt acoperite și de alți operatori.
 • Mai trebuie precizat că pe lângă campionatele enumerate aici, fiecare operator transmite inclusiv partide din competiții mai mici. Sunt șanse ca la oricare din cele patru agenții să găsești anumite meciuri care nu sunt la celelalte trei. Totuși cred că cea mai mare șansă o ai la Unibet, deoarece per total acest operator oferă cele mai multe transmisiuni.

Indiferent de agenția aleasă, toate transmisiunile pot fi urmărite în mod gratuit cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. De aceea recomand să nu joci niciodată ultimii bani de pe cont, pentru că în situația de față chiar și 50 de bani pot fi foarte folositori!

 

Unde mai putem urmări transmisiuni live video?

Pe lângă cele două opțiuni prezentate mai sus (TV și case de pariuri) mai există și o a treia opțiune: pe site-uri gratuite care oferă meciuri live video prin Sopcast sau printr-o fereastră flash. Prin acest mod poți găsi aproape orice meci de fotbal televizat indiferent de campionat, dar există anumite minusuri: transmisiunile sunt pline de reclame (în special cele flash), au delay-uri mari (chiar și de peste 1 minut), calitatea este slabă, plus că stream-ul se poate bloca când îți este lumea mai dragă.

Dacă vrei să urmărești meciuri pe astfel de site-uri îți recomand articolul: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html. Aici vei găsi mai multe detalii despre modul în care poți urmări transmisiuni live gratuite, și ai acces la o listă cu cele mai bune site-uri care oferă astfel de transmisiuni. Tot acolo am vorbit mai pe larg și despre agențiile care oferă un serviciu de live streaming, dar și despre site-uri care oferă meciuri live video în sistem Pay-per-view.

 

Concluzii - unde urmărim meciurile din campionatele importante ale Europei?

Ca să concluzionăm, și lăsând la o parte competițiile mai mici, să vedem exact unde putem vedea cele mai importante cinci ligi din Europa + meciurile din România Liga 1, sezonul 2016 / 2017.

 • România Liga 1 - este acoperită integral de Digi, Dolce și Look TV, dar meciurile  nu pot fi urmărite la vreo agenție online.
 • Anglia Premier League - meciurile mai importante sunt pe Eurosport, iar meciuri mai puțin importante pe Dolce Sport. Partidele din prima ligă engleză nu sunt oferite de vreo casă de pariuri.
 • Spania La Liga - este cel mai ușor campionat de urmărit, fiind acoperit atât de Digi și Dolce, cât și de toate cele patru agenții care oferă transmisiuni live: Unibet, Netbet, Sportingbet, Betano.
 • Italia Serie A - este acoperită de Digi și de agențiile Unibet, Betano și Sportingbet (deschide un cont acum).
 • Franța Ligue 1 - este acoperită de Digi și de agențiile Unibet, Netbet și Betano.
 • Germania Bundesliga - este acoperită de Eurosport 2, dar și de toate cele patru agenții: Unibet. Netbet, Sportingbet și Betano.

 

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii