Case de pariuri online unde poti retrage fara sa depui bani

no-deposit.png

Există case de pariuri online unde poți retrage bani fără să depui bani? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți pariori și la care pariurix.com va încerca să răspundă în cele ce urmează. 


Cum aș putea să fac bani la o casă de pariuri fără să depun?

Anumite agenții mai noi pe piața din România, care nu au avut succes chiar din prima, au ales să ofere la un moment dat bonusuri fără depunere. Una din ele a fost Circus, iar la momentul actualizării acestui articol Maxbet are o astfel de promoție (dar care ar putea să nu mai fie valabilă când citești tu aceste rânduri).

Alte agenții au dat la un moment dat bonusuri fără depozit clienților care aveau deja cont, cum ar fi Casa Pariurilor (detalii aici). Alte agenții, cum ar fi Sportingbet (află mai multe despre agenție), au oferit măcar o dată un freebet de pe urma căruia puteai face bani fără să depui.

Mai sunt însă și alte moduri cum ar fi: diferite promoții la jocuri de cazino prin care primești rotiri gratuite, sau turnee freeroll de poker. Ideea este că în anumite situații și momente se pot face bani fără a depune.


Poți retrage banii fără a depune?

Pe vremuri se mai putea, dar din ce știu în 2016 este necesar ca la orice agenție de pariuri să efectuezi măcar un depozit. De regulă este suficient să rulezi suma depusă o singură dată, atâta timp cât banii câștigați prin freebet-uri / bonusuri fără depozit / promoții casino etc nu au avut condiții de rulaj atașate, sau ai terminat de îndeplinit respectivele condiții. Ideea este că nu prea poți scoate bani printr-o metodă de plată fără să fi depus anterior prin acea metodă.

Totuși nu exclud complet posibilitatea de a exista și excepții, deși recunosc că nu știu vreuna la acest moment. Dacă cunoști vreo casă de pariuri de la care poți scoate bani fără a depune, nu ezita să dai un reply mai jos pentru ca și alți pariori să știe.

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi