Case de pariuri la care se poate paria pe numere loto

În acest articol îți voi prezenta o listă cu casele de pariuri la care se poate paria pe numere loto atât online, cât și offline. Pariurile pe loterii internaționale au crescut mult în popularitate în ultimii ani, și asta pe bună dreptate fiindcă sunt oferite câștiguri raportate la șansele reale de câștig, spre deosebire de Loteria Română acolo unde câștigurile oferite la 3, 4 și chiar 5 numere sunt cu mult sub ce ar trebui să fie din punct de vedere al probabilităților matematice. Asta se întâmplă pentru că o parte mare din bani se duc în potul pe care-l ia cel care nimerește toate cele șase numere, dar oricum șansele ca să fii fix tu acela sunt foarte mici, iar mulți români au înțeles că mai bine țintesc câștiguri realiste decât "cai verzi pe pereți".

loterii.png

Pe ce loterii internaționale se poate paria?

Indiferent dacă pariezi offline sau online la majoritatea agențiilor prezentate în acest articol vei putea paria pe următoarele loterii:

  • Loterii de tip keno: Grecia Kino, Letonia Keno, Franța Keno, Finlanda Keno etc
  • Loterii naționale 6/49: Germania, Grecia, Spania, Franța, Italia, Marea Britanie, Singapore etc
  • Loterii americane: Arizona The Pick, Colorado Cash, Wisconsin Megabucks, Quebec 49, Ontario 49 etc.
  • Alte loterii: Win For Life, Mega Millions, Euro Millions etc

Peste tot poți juca orice sisteme dorești, cum ar fi 2/5, 4/6, 3/7 etc. Miza minimă este de 1-2 RON, în funcție de agenția la care te joci.

 

Agenții de pariuri offline care oferă pariuri pe numere loto

Nu cred că există vreun operator offline care să nu ofere pariuri loto, cel puțin nu din rândul celor cât de cât cunoscuți. Preferata mea este Bet Café Arena deoarece oferă pariuri pe Grecia Kino din 5 în 5 minute iar miza minimă este de doar 1 RON. Tot 1 RON este și la Superbet, dar acolo sunt oferite extrageri din 10 în 10 minute. Fortuna Bet, Casa Pariurilor, Mozzartbet și Stanleybet au și ele o ofertă loto foarte bogată, dar nu trebuie uitate nici agenții precum GS Bet sau Get’s Bet care de asemenea oferă pariuri pe cele mai populare loterii la nivel mondial. Și s-ar putea să mai fie și altele pe care le-am uitat.

 

Case de pariuri online care oferă pariuri loto

În ceea ce privește operatorii online lista este mult mai scurtă, iar la momentul scrierii acestui articol ea conținea doar trei nume: Casa Pariurilor, Superbet și Mozzartbet. Din cei trei eu recomand Casa Pariurilor pentru că are un site mai stabil și mai lipsit de bug-uri decât ceilalți doi operatori. Oferta loto este oricum aproape identică, fără diferențe prea mari.

La agențiile online de top precum Unibet, Netbet, Sportingbet sau Betano n-ai șanse să găsești prea curând pariuri loto. Unele din ele au mai oferit în trecut, dar oferta era mai mult decât limitată, atât ca număr de extrageri oferite cât și ca combinații ce puteau fi jucate.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi