Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Case de pariuri in limba romana

Casele de pariuri in limba romana au fost candva foarte putine la numar, am putea spune chiar exagerat de putine, dar in ultimii ani piata pariurilor online a inceput sa fie cunoscuta tot mai mult de catre pariorii romani. Multe dintre casele de pariuri  sportive mari care au clientii multi din Romania au facut interfata si in limba romana pentru a le usura viata pariorilor din Romania.

Va prezentam lista caselor de pariuri sportive online care la ora actuala sunt prezente pe internet si in limba romana :

Bineinteles pe langa aceasta lista de case de pariuri exista probabil si alte case de pariuri in limba romana, dar sunt nesimnificative pentru noi si nu isi au locul in aceasta lista. Casele de pariuri  prezente in aceasta lista au fost testate si analizate puteti vedea o analiza detaliata a fiecarei case de pariuri pe acest site.

Unibet este o casa de pariuri relativ noua pe  internet, dar si-au construit rapid o reputatie buna printre pariori care o vad ca pe o casa de pariuri ce merita sa fie in topul european al acselor de pariuri.  Unibet prezinta o credibilitate  mare, au o oferta foarte buna si cote super ok care sunt rareori micsorate. In oferta lor veti gasi mereu posibilitatea de a paria pe single pentru orice tip de eveniment, si va  amintim ca au foarte multe evenimente in oferta lor.  Platile se fac de obicei in timpul cel mai scurt, ajungand undeva la 3 zile pentru tranbsferul bancar. In ultimi ani s-au dezvoltat enorm ajungand sa aiba unul dintre cele mai interactive situri. Ofera pariorilor romani posibilitatea  de a naviga pe site in limba romana.  Ajuta foarte mult pariori care se descurca mai greu cu limbile straine.  Unibet este cu siguranta una dintre multele case de pariuri pe care le recomandam si va sfatuim sa o adaugati pe lista caselor de pariuri la care jucati.

Sportingbet este casa de pariuri ce apartine de Sportingbet Group, si daca ati aruncat o privire la restul caselor de pariuri probabil ati observat o alta casa de pariuri BetUk care sincer seamana foarte mult atat ca design cat si ca si oferta. Sportingbet este licentiata in UK, Australia, Alderney, Italia si Antigua, ceea ce o face una dintre cele mai importante case de pariuri din lume. Din pacate Sportingbet nu este cunoscuta la noi in Romania ca si multe alte case de pariuri destul de mari, deoarece abia in 2009 isi lanseaza interfata in limba romana.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi