Agentia de pariuri Casa Pariurilor

Actualizare aprilie 2017:

Articolul a fost scris în septembrie 2012 și se referă stict la agențiile stradale Casa Pariurilor. Între timp acest operator a făcut trecerea către mediul online și are conform D.ONJN 1289 /29.07.2016  o licență valabilă până în 2026. Dacă ești interesat de recenzia ei, atunci accsează acest link: https://pariurix.com/agentii/casa-pariurilor. Iar dacă vrei să discuți cu alți pariori despre serviciile oferite, te aștept pe forumul de discuții PariuriX.

PARIAZĂ ACUM LA AGENȚIA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

 

Articolul inițial

Desi s-a confruntat cu multe probleme financiare in trecut, cei de la " Astra Sport Bets " au revenit in forta si iata-i acum sub numele de Casa Pariurilor. Desi la inceput multi pariori pareau in dubii in ceea ce priveste aceasta agentie offline, data fiind situatia problemelor anterioare sub vechiul nume, cei de la  Casa Pariurilor si-au demonstrat profesionalismul si acum lupta pentru a fi cei mai buni pe piata pariurilor offline, pe piata agentiilor de cartier. Nu gresim cand spunem ca oficialii celor de la Casa Pariurilor au castigat mult in ochii clientilor atunci cand au introdus cursele de caini care se desfasoara din 5 in 5 minute in agentiile acestora.


Ofertă sportivă și non-sportivă

Nu sunt putine cazurile in care pariorii mizeaza si pe o cursa de caini atunci cand merg in agentie pentru a miza pe un pariu. In ceea ce privesc cotele, fara doar si poate Casa Pariurilor este una din cele mai bune agentii offline de pe piata. Cu peste 2000 de evenimente intr-un weekend, agentia are una din cele mai bogate oferte pentru majoritatea evenimentelor care se desfasoara pe plan european si nu numai. Ofera o oferta extrem de variata si pentru sporturile americane, de fiecare data NHL/MBL/NBA avand un loc special in oferta acestei agentii.


Miza minimă

In cee ce priveste miza minima, aceasta este de 2 lei si 10 bani, insa majoritatea pariorilor prefera ca suma minima, suma de 3 lei. Totusi, spre deosebire de alte agentii de cartier, cei de la Casa Pariurilor , sufera la capitolul "Bonus" . Desi multi pariori sunt multumiti de cotele oferite de acestia, exista si o parte care prefera alte agentii de cartier, agentii " offline " , unde gasesc un bonus care sa le capteze atentia. In ceea ce privesc cursele de caini mentionate mai sus, trebuie sa mentionam cateva reguli generale de pariere a acestor curse; se poate miza pe un singur caine, in acest caz, miza fiind inmultita cu cota cainelui respectiv. Spre exemplu, la o miza de 2.10 lei, veti miza pe un caine cu o cota de 4.50.

In cazul in care pariul va fi castigat, veti castiga 1,99 x 4.50 ( Desi ati mizat 2,10 lei, 5 % este comisionul casei de pariuri offline, astfel suma mizata de dvs va fi 1.99 ) adica 8.99 lei. De asemenea, puteti miza pe ordinea primilor doi caini. Puteti miza pe ordinea exacta, pariul acesta numindu-se " perfecta" .In cazul acestui pariu, trebuie sa indicati corect castigatorul cursei si cel de-al doilea plasat. Totodata , exista si pariul " de plasare" , in care trebuie sa pronosticati doi caini, care sa indicati cei doi caini care vor trece primii linia de sosire, indiferent de pozitia ocupata ( locul 1 sau locul 2 ) .

Descoperă casele de pariuri online cu cele mai consistente bonusuri la pariuri!


Pariuri pe loterii

In ceea ce privesc loteriile internationale, ele nu aveau cum sa lipseasca din oferta " Casei Pariurilor " . Pariurile sunt acceptate inainte cu o ora ca extragerea sa inceapa. Rezultatele privind aceste loterii, pot fi urmarite pe site-ul Casei Pariurilor, la sectiunea " Loto " - Rezultate Loto.Totodata, puteti urmari si oferta lotto-ului international , in aceeasi sectiune , " Lotto--> Oferta Loto " , pe site-ul Casei Pariurilor.

Exista aproximativ 10-15 de meciuri / saptamana, care sunt considerate " bonus-tip ". Diferenta fata de cotele initiale , este faptul ca acestea sunt marite cu cateva zecimi. Spre exemplu, daca in oferta obisnuita avem meciul Dinamo-Steaua cu urmatoarele cote : 2.10 3.20 3.10, in oferta bonus-tip, vom avea : 2.20 3.40 3.20 . Totusi, multi pariori sunt de parere ca acest " bonus-tip " nu ii ajuta mult, dat fiind faptul ca acest meci de bonus-tip se regaseste in oferta sub forma unui singur meci pe zi, maxim doua.

LE: De când au făcut trecerea către mediul virtual, Casa Pariurilor oferă inclusiv posibilitatea de aplasa pariuri loto online: https://pariurix.com/stiai-ca-poti-paria-online-pe-numere-loto-la-casa-pariurilor.html

 

Verificare rezultate

In ceea ce privesc rezultatele, acestea pot fi verificate foarte usor pe site-ul Casa Pariurilor la sectiunea ”Rezultate”. Aici veti putea urmari toate rezultatele ultimelor meciuri, dar si meciurile disputate in zilele precedente. De asemenea, rezultatele pot fi verificate si la agentie, acolo unde operatoarea Casei Pariurilor va fi bucuroasa sa verifice biletul pentru dvs. Mai multe informatii despre verificarea biletului la agentii de pariuri stradale gasesti AICI.

PARIAZĂ ACUM LA AGENȚIA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi