Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Casa Pariurilor vă oferă posibilitatea să pariaţi online!

Acum poți juca online la Casa Pariurilor! Descoperă cât de bună este platforma de pariuri pe internet și află dacă poți încasa un bonus pentru prima depunere! Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) este una dintre cele mai apreciate case de pariuri care a activat vreodată pe teritoriul României. Chiar dacă nu mai este lider de piaţă, şi-a păstrat clenţii fideli şi rămâne destul de populară. Este deţinută de o companie din Croaţia cu sediul în Zagreb, Prva sportska kladionica d.o.o. şi mai nou, din data de 30.07.2015 se regăseşte printre puţinii operatori care au primit licenţa în ţara noastră

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Interfața site-ului

 2. Deschiderea unui cont de pariuri

 3. Metode de depunere și depozit minim

 4. Oferta de pariere și cote

 5. Plasarea primului pariu online

 6. Platforma de pariuri live

 7. Casa Pariurilor de pe mobil

 8. Bonusuri și promoții

 9. Concluzii finale

 

1. INTERFAȚA SITE-ULUI

Paltforma online nu este cu nimic diferită de cea offline, ba mai mult se poate spune că se îmbină foarte bine una cu cealaltă. Interfaţa este disponibilă în limba română şi engleză, iar formatul este cel cu care clienţii sunt deja obişnuiţi. Pe pagina de pornire regăsim sporturile preferate, secţiunile “Sporturi”, “Live”, “Loto”, “Rezultate” şi “Statistici”, tichetul de joc, precum şi oferta zilnică şi săptămânală. Este foarte uşor de navigat pe acest site şi nu vei pierde timpul accesându-l.

 

2. DESCHIDEREA UNUI CONT DE PARIURI

Pentru a paria online la Casa Pariurilor este nevoie să deschideţi un cont de utilizator. Asta o puteţi face foarte simplu, accesând secţiunea “Înregistrare” de pe pagina de pornire.


În continuare, trebuie să completaţi datele din cele două sectiuni disponibile. Introduceţi datele voastre reale pentru că în caz contrar nu veţi putea retrage banii din cont.
 

Pentru Secţiunea 1 procedaţi după cum urmează:

 • scrieți un nume de utilizator (rețineți-l pentru că-l veți folosi la logare)
 • scrieți o adresă de e-mail validă
 • scrieți o parolă (rețineți-o pentru că o veți utiliza la logarea în cont)
 • rescrieți parola
   
Pentru Secţiunea 2 procedaţi după cum urmează :

 

 • scrieţi datele personale corect, aşa cum sunt trecute în buletin (numele de familie; prenumele; ziua, luna şi anul naşterii, CNP-ul)
 • selectaţi oraşul
 • selectaţi ţara (este deja setată România)
 • scrieţi adresa din buletin
 • scrieţi codul poştal
 • scrieţi numărul de telefon (mobil sau fix)
 • selectaţi fusul orar (este setat deja pentru România)
 • bifaţi căsuţa cu “Termenii şi condiţiile”
 • daţi click pe “Înregistrare”

Vrei un bonus atractiv de bun venit? Joacă la această casă de pariuri online!

Imediat veţi fi direcţionaţi către contul vostru, fără a fi nevoie să-l confirmaţi prin adresa de e-mail. Pentru a vă loga ulterior în cont accesaţi secţiunea “Logare” din partea dreaptă sus a paginii principale şi folosiţi numele de utilizator şi parola cu care v-aţi înregistrat.

 

3. METODE DE DEPUNERE ȘI DEPOZIT MINIM

Următorul pas pentru a putea paria online la Casa Pariurilor este efectuarea unui depozit. Pentru asta trebuie să accesaţi secţiunea “ePortofel”, disponibilă în meniul utilizatorului de pe pagina de pornire. Imediat veţi fi direcţionaţi către pagina cu metodele  de plată : Skrill, Card de credit (numai MasterCard, Visa sau Maestro) şi transfer bancar. Suma minimă de depunere prins Skrill este de 50 RON, însă la celelalte metode nu este specificată. Trebuie remarcat că Paysafecard-ul, o metodă de depunere foarte folosită de pariorii romani, nu este disponibilă. 
 

 

Dacă de exemplu doriţi să depuneţi prin card bancar, daţi click pe “Card de credit” şi procedaţi după cum urmează :

 • scrieți suma care doriți s-o depuneți
 • scrieți numărul cardului din 16 cifre
 • scrieți codul de securitate din 3 cifre care-l găsiți pe spatele cardului
 • selectați data de expirare a cardului (luna şi anul)
 • scrieți prenumele şi numele deținătorului cardului (exact aşa cum vă apare pe card)
 • dați click pe "DEPUNEŢI" pentru a finaliza depunerea 

Totuşi, un mesaj cel puţin ciudat din partea operatorului atrage atenţia. Sunteţi rugaţi ca pentru "propria voastră protecţie" să pariaţi minim 25% din suma depusă. Deci, dacă depuneţi suma de 1.000 RON, Casa Pariurilor va roagă sa pariaţi minim 250 RON pe bilet. Aşa ceva nu am văzut la vreun operator de pariuri si în mod cert anunţul respectiv aduce confuzie printre pariori.

Află mai multe despre metodele de plată oferite de Casa Pariurilor: https://pariurix.com/agentii/casa-pariurilor/plati

 

4. OFERTA DE PARIURI ȘI COTE

Din acest punct de vedere trebuie precizat că se putea mult mai bine. Regăsim în oferta de pariere online toate sporturile şi cotele existente într-o agenţie de cartier şi cam atât. Se axează doar pe cele mai populare sporturi, 10 la număr, ceea ce este departe de oferta acestei agenții de pariuri sportive, unde găsiți pariuri pe peste 30 de sporturi!
 

 

Nici cotele nu sunt peste cele de la restul caselor online licenţiate în România, însă nu putem spune că suntem foarte dezamăgiţi din acest punct de vedere. Ca la orice operator, ele alternează, păstrându-se în general în valorile propuse şi de restul agenţiilor. Tipurile de pariuri oferite lasă însă mult de dorit. N-am remarcat nici măcar un pariu mai deosebit faţă de restul operatorilor, ba din contră. La fotbalul, de exemplu, ca şi pariuri mai speciale pot fi catalogate “Rezerva înscrie” sau “Număr total schimbări jucător”. În rest, nimic deosebit.

Nici oferta la tenis nu sare în ochi, la meciurile cele mai importante existând doar şase tipuri de pariu uzuale: “câştigător”, “scor corect”, “primul set”, “handicap game-uri”, “total game-uri” şi “câştigă minim un set”. Lipseşte handicapul ajustabil, ceea ce pentru pasionaţii de tenis nu este o veste bună. Totuşi, trebuie precizat că pasionaţii loteriei pot paria acum online pe cele mai populare loterii din oferta Casei Pariurilor, acesta fiind singurul aspect care atrage cu adevărat. În concluzie, oferta acestei agenţii de pariuri nu ne impresionează în mod deosebit.

 

5. PLASAREA PRIMULUI PARIU ONLINE

După ce v-am prezentat în detaliu acest operator, urmează acum să plasaţi primul vostru pariu. Totul este foarte simplu şi nu diferă cu nimic de restul agenţiilor de pariuri online.


Găsirea meciului care te interesează

În partea stângă a paginii principale aveţi cele 10 sporturi din ofertă. Daţi click pe sportul preferat şi în centrul imaginii vor apărea defalcat toate campionatele/turneele disponibile pentru pariere. Mai departe, alegeţi competiţia preferată. O puteţi face mutând bara de derulare verticală din partea dreaptă a interfeţei sau din meniul cu sporturi din partea stângă. Daţi click pe meciul dorit sau pe numărul albastru din dreapta cotelor şi vor apărea toate opţiunile de pariere pe evenimentul în cauză. La fel de simplu este să adăugaţi şi un pronostic pe bilet. Daţi click pe cota din dreptul lui şi selecţia va fi înregistrată în cuponul de pariuri aflat în partea dreaptă a paginii principale. 

Primul pariu online – cum pariez online la cele mai bune agenții licențiate de ONJN
 Plasarea unui bilet simplu

Selectaţi pronosticurile dorite şi introduceţi miza în căsuţa “Total”. Puteţi plasa un pariu single sau pariu multiplu. Pentru a finaliza biletul daţi click pe “TRIMITE”.Plasarea unui bilet sistem

După ce aţi selectat pronosticurile daţi click pe "Sistem".  Bifaţi apoi căsuța sistemului dorit și scrieţi miza. Condiția pentru obținerea câștigului este ca rezultatele numărului minim de evenimente selectate conform sistemului de joc înscris pe biletul de pariere să fie indicate corect. Spre exemplu, în cazul unui pariu de tip sistem 3/5, trebuie să indicaţi corect rezultatele a minim 3 pronosticuri dintre cele 5 jucate pe bilet.

Trebuie precizat că aveţi opţiunea de a juca sistem cu evenimente fixe (baze). Pentru a selecta un eveniment fix, mergeţi cu cursorul pe meciul dorit şi selectaţi “FIX”. Bazele vor fi evidenţiate prin culoarea roz pe cupon. În cazul unui pariu de tip sistem 3/5 cu 2 fixe, trebuie să indicaţi corect rezultatele a minim 3 evenimente, între care cele 2 rezultate fixe, dintre cele 5 evenimente selectate pe bilet.

CLICK AICI pentru a afla mai multe detalii despre primul pariu la Casa Pariurilor

 

6. PLATFORMA DE PARIURI LIVE

Fiind o casă de pariuri care se respectă şi Casa Pariurilor vă propune pagina de pariuri live. Aceasta arată precum în imaginea ataşată şi poate fi accesată foarte simplu de pe pagina de pornire, selectând secţiunea “Live”.
 

live.jpg


Totuşi, aceasta nu este prea atractivă şi aşa cum deja v-am spus mai sus, nu vine cu pariuri inovatoare. Ba chiar lipsesc multe din selecţiile disponibile în oferta altor operatori. Mai multe detalii despre oferta live găsești în acest articol oferit de PariuriX

Este prezentă însă transmisia live video a evenimentelor, care poate fi accesată de pe pagina principală prin secţiunea “Acum în direct”, chiar dacă nu dispuneţi de fonduri în cont. Trebuie spus că din acest punct de vedere Casa Pariurilor ne surprinde într-un mod extrem de plăcut. 
 

7. CASA PARIURILOR DE PE MOBIL

Este disponibilă şi platforma pentru mobil, una care este extrem de simplu de utilizat şi care arată precum în imaginea de mai jos. Regăsiţi toate sporturile şi pariurile din varianta pentru PC, inclusiv pagina de pariuri live, aşa că nu există diferenţe.Pentru a juca la de pe telefon și tabletă aveți două variante: ori accesați site-ul direct din browser-ul dispozitivuluimobil, ori mai bine, descărcați aplicația Casa Pariurilor. Dacă ai Iphone / Ipad  o poți găsi direct în AppStore, iar dacă ai Android va trebui să o descarci direct de pe site.


8. BONUSURI ȘI PROMOȚII

Din păcate acesta este un capitol unde Casa Pariurilor nu stă deloc bine. Este una din puținele agenții de pariuri care nu oferă un bonus pentru prima depunere, și nici la capitolul ”Promoții” nu prea excelează. Pe de altă parte, ocazional mai oferă bonusuri clienților existenți - ori bonusuri fără depunere, ori bonusuri egale cu 100% din suma depusă. Însă astfel de oferte sunt puse la dispoziția clienților de maxim câteva ori pe an și sunt disponibile doar câteva zile.


9. CONCLUZII FINALE

În concluzie, Casa Pariurilor nu ne-a impresionat prea mult şi cu siguranţă mai are multe aspecte de îmbunătăţit dacă vrea să rivalizeze cu restul operatorilor online de pe piaţa din România. Rămâne însă de văzut dacă va schimba ceva pe viitor şi dacă va dovedi mai mult interes pentru satisfacerea nevoilor clienţilor. Totuşi, trebuie să salutăm apariţia ei pe piaţa pariurilor online şi să îi urăm bun venit.


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi