Casa Pariurilor a devenit sponsorul echipelor FC Botoşani şi Universitatea Cluj

Sezonul trecut, FC Botoşani a ratat play-off-ul la golaveraj în faţa rivalilor de la Poli Iaşi - echipă în faţa căreia s-a înclinat (1-2) în ultima etapă de campionat. O victorie, trei egaluri şi o înfrângere a bifat în aceste cinci etape trupa antrenată de Costel Enache, un antrenor ambiţios care şi-a propus ca în acest campionat jucătorii săi se descurce mult mai bine. Are şi motive să spere că va fi aşa, în urmă cu doar câteva zile Casa Pariurilor devenind sponsorul oficial al echipei! 

Deschide cont și efectuează un depozit la una din agențiile recomandate de PariuriX.com!

„Suntem încântați să colaborăm cu unul dintre cele mai importante cluburi din Liga 1. FC Botoșani a reprezentat România în cupele europene și vom susține clubul pentru a progresa în continuare. Apreciem că Botoșani e un club foarte bine organizat, transparent și care e sprijinit la fiecare meci de un public entuziast. Acest parteneriat face parte din strategia Casa Pariurilor de a susține sportul acolo unde acesta este practicat cu pasiune și respect pentru suporteri. Filosofia noastră este pe deplin compatibilă cu cea a clubului FC Botoșani”, a declarat Lewis Findlay, General Manager – Casa Pariurilor.

Şefii echipei sunt încântaţi de interesul operatorului de pariuri sportive. Preşedintele lui FC Botoşani e convins că munca din ultima vreme depusă de antrenori şi jucători a atras atenţia celor de la Casa Pariurilor. "Am început să atragem sponsori naționali, ceea ce înseamnă că ne-am făcut treaba bine în ultimii ani. Suntem bucuroși să lucrăm alături de Casa Pariurilor, un partener serios, sponsor al Cupei României și al Ligii a doua”, a spus Cătălin Anton (foto: btonline.ro), președintele echipei FC Botoșani. 

 Fă-ţi şi tu un cont şi pariază la casele de pariuri online legale recomandate de PariuriX!

"Pasiunea românească pentru sport", ca să-i cităm pe cei de la Casa Pariurilor, a acaparat în sfera de acţiune şi un alt club de tradiţie din forbalul românesc.  Astfel operatorul de jocuri de noroc a decis să fie alături de Universitatea Cluj pe drumul care are ca destinaţie finală promovarea în Liga 1 Betano. 

Pe tricourile lui "U" Cluj se va regăsi o companie care susține pasiunea suporterilor și tradiția clubului, două dintre calitățile necesare pentru drumul spre marea performanță. "De peste 10 ani, Casa Pariurilor a intrat într-o competiție mai importantă decât oricare alta. Una fără sfârșit și care nu oferă nicio Cupă pentru învingător: Susținerea Fotbalului Românesc", a spus Lewis Findlay, General Manager - Casa Pariurilor.

Depune acum şi pariază la Casa Pariurilor!

"Tradiția și Pasiunea sunt două dintre valorile comune ale Universității Cluj și Casa Pariurilor. Cu același obiectiv inițial, considerăm că parteneriatul cu Universitatea Cluj, o formație de tradiție și care promovează tineri jucători din pepiniera proprie, este unul natural. Urăm succes Universității Cluj în noul sezon, iar fanilor le dorim să sărbătorească la sfârșitul anului promovarea în primul eșalon!”, a mai spus Findlay. 

„Faptul că unul dintre cele mai importante branduri din domeniu a decis să susțină Universitatea Cluj ne dă încredere că proiectul nostru este pe drumul cel bun și că ne vom putea bucura împreună la finalul sezonului de promovarea în Liga 1. Am reușit să convingem branduri puternice să se alăture clubului nostru, iar Casa Pariurilor este unul dintre ele, demonstrând astfel că fotbalul poate atrage resurse financiare din piață și poate genera valoare pentru sponsori, în condițiile unui proiect sustenabil și a unui management profesionist”, a declarat şi Mihai Moga, Brand Manager - Universitatea Cluj.

Despre Casa Pariurilor

Primul bilet a fost emis de Casa Pariurilor în anul 2007, iar în acest moment există 740 de agenții active în 273 de localități, unde Casa Pariurilor înregistrează zilnic milioane de bilete. Casa Pariurilor deține peste 600 de locații stradale pe întreg teritoriul țării, deci cu siguranță vei găsi una și în vecinătatea ta. Pentru a afla cum poți găsi cea mai apropiată agenție, accesează ACEST ARTICOL.

Licențiată ONJN, platforma de pariuri sportive www.casapariurilor.ro este funcțională în online-ul românesc din anul 2015 și are peste 100.000 de jucători activi. Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României și multe turnee de fotbal pentru amatori sunt printre competițiile susținute de către Casa Pariurilor, o companie ce pune Pasiunea pentru Fotbal pe primul loc.

Casele de pariuri pun stăpânire pe Liga 1 Betano

Peste jumătate dintre echipele din prima ligă fotbalistică a României sunt sponsorizate de sponsorizate de case de diverse case de pariuri. Înainte ca cei de la Casa Pariurilor să bată palma cu FC Botoşani şi Universitatea Cluj, Poli Iaşi şi Dunărea Călăraşi au făcut şi ele acest pas. 

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Poli Iaşi va încasa 100.000 de euro pe an şi Dunărea Călăraşi 60.000 de euro pe an - sume nu deosebit de mari, dar suficiente pentru cluburile mici de provincie. În acest moment, cei de la FCSB (foto: sportpictures.eu) încasează cei mai mulţi bani de pe urma parteneriatului cu NetBet, undeva la 500.000 de euro pe an doar pentru că logo-ul companiei este imprimat pe tricourile jucătorilor lui Dică. 

Iată echipele din Liga 1 Betano sponsorizate de către casele de pariuri: 

FCSB - NetBet
Dinamo - Unibet
CFR Cluj - SportingBet
Universitatea Craiova - Betano
Gaz Metan - SuperBet
Poli Iaşi - SuperBet
Dunărea Călăraşi - Fortuna
Hermannstadt - Get's Bet
FC Botoşani - Casa Pariurilor
Universitatea Cluj - Casa Pariurilor

 

Deschide cont și efectuează un depozit la una din agențiile recomandate de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!