Bonus Netbet - Cartonaşul roşu îţi aduce 50 RON!

cupa-romaniei-netbet.JPG

Actualizare 2 noiembrie 2016:

Oferta prezentată în acest articol nu mai este valabilă. Pentru a vedea o listă cu toate bonusurile și promoțiile actuale oferite de Netbet, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/netbet/promotii!

 

Articolul inițial

Bonus Netbet - Cartonaşul roşu îţi aduce 50 RON la semifinalele din Cupa României! Astăzi şi mâine sunt programate manşele retur din semifinalele Cupei României. Atât duelul dintre Steaua şi Dinamo, cât şi cel dintre CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş va începe de la scorul de 0:0, astfel că echipele care vor juca marea finală încă nu se cunosc.

Agenţia de pariuri pe net Netbet vine cu o ofertă interesantă pentru aceste dueluri. Pariază cel puţin 50 RON pre-meci pe rezultatulf final 1x2 al unei semifinale pe bilet simplu şi dacă în acea partidă se va acorda un cartonaş roşu atunci vei primi din partea casei de pariuri un bonus de 50 RON. Îndeplineşte condiţia de mai sus la ambele partide şi dacă în fiecare va fi cel puţin un jucător eliminat bonusul se va cumula şi vei beneficia de un bonus de 100 RON.

Pentru a beneficia de promoţie trebuie să intri pe site-ul Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  pe pagina acestei promoţii şi să dai click pe butonul de Înscriere până joi 21 aprilie 2016 la ora 17:29 (GMT). Dacă nu urmezi acest pas nu te vei putea bucura de eventualul bonus.

Indiferent dacă pariul tău este câştigat sau pierdut vei primi bonusul de 50 RON dacă se va acorda un cartonaş roşu în joc. Bonusul va fi creditat în cont până cel târziu în seara de 25 aprilie 2016 şi va trebui rulat de trei ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 7 zile de la primire.

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!