Cartonaş galben primit de un jucător la ACS Poli - Gaz Metan, aranjat pentru pariuri?..

Nici nu s-a reluat bine campionatul, că deja a apărut primul scandal. Totul a început după ce un suporter al Timişoarei a scris pe adresa redacţiei ProSport şi a semnalat faptul că s-a încercat parierea unei sume mari de bani pe faptul că jucătorul lui ACS Poli Timişoara, Alin Şeroni va lua cartonaş galben în meciul cu Gaz Metan Mediaş! Omul a tras semnalul de alarmă înainte cu două ore de startul partidei, dezvăluind că la o anumită casă de pariuri din Timişoara s-a pariat 4500 de lei pe faptul că fundaşul gazdelor va încasa un cartonaş galben. Lucru care, de altfel, s-a şi întâmplat, Şeroni fiind avertizat de centralul Horaţiu Feşnic în minutul 89 pentru un fault aproape inexplicabil, aproape de marginea terenului.

Conform sursei citate, cota era de 2.70 pentru acest "eveniment", dar casa respectivă de pariuri a blocat acest tip de pariu.

Alin Şeroni (ACS Poli) în luptă cu un adversar de la Gaz Metan Mediaş în meciul terminat 1-1. (Foto: Sportpictures.eu)

Iată mesajul trimis de fanul din Timişoara redacţiei ProSport cu două ore înaintea începerii meciului dintre ACS Poli şi Gaz Metan: ”Îţi scriu acest e-mail cu scopul de a te anunţa că, în Timişoara, la o agenţie de pariuri sportive s-au pariat 4500 lei că Alin Şeroni va lua galben. Agenţia respectivă a şi blocat respectiva opţiune de pariu. Îti scriu acest mail acum, cu două ore înainte de partidă, întrucat nu vreau să ajung să fiu viteazul care apare după război!..”, a scris timişoreanul. 

Contactat de ProSport, managerul zonal al casei de pariuri în cauză a negat că s-ar fi pariat această sumă în Timişoara: ”Am verificat, în niciuna dintre casele noastre de pariuri din Timişoara nu s-a pariat această sumă. M-am uitat în mare şi pe biletele respinse şi nici aici nu apare acest pariu”, a declarat Andi Ghiţă, manager zonal la casa de pariuri Winner, de care aparţine agenţia la care se face referire.

Interesant este că omul a mers mai departe şi a scris şi Comisiei de Integritate a FRF, care a anunţat că va analiza situaţia şi va lua o decizie în consecinţă dacă lucrurile se dovedesc a fi adevărate.

Poli Timișoara și Gaz Metan au terminat în meciul de aseară la egalitate, 1-1, fiind al patrulea meci încheiat cu acest scor în etapa a 22-a din liga 1. Este un punct mare câştigat de ardeleni, care şi-au propus să joace play-off-ul în acest sezon. Misiune destul de grea după plecările de la echipă a celor mai buni doi jucători, Lullaku şi Axente - autorii a 25 de goluri în campionat pentru trupa lui Pustai.

Ardelenii s-au mobilizat exemplar după eliminarea fundaşului Rugasevic. Totuşi, au acuzat şocul şi au primit gol după numai cinci minute, Doman deschizând scorul pentru timişoreni. Gazdele au irosit apoi şanse importante, iar ocaziile s-au răzbunat, Buziuc egalând în minutul 76. Golul lui Buziuc, primul pentru el în Liga 1, l-a enervat la culme pe antrenorul Timişoarei. Ionuţ Popa a ţipat la jucătorii săi la vestiare, după care şi-a manifestat supărarea la conferinţa de presă: "Mai aveam puţin şi pierdeam...Nu se poate aşa ceva. Jucătorii au dat dovadă în multe momente de o indolenţă crasă!", a "tunat" Ionuţ Popa. (Foto: Sportpictures.eu)

Antrenorul Timişoarei nu crede că jucătorul său ar putea fi implicat în astfel de jocuri. ”Am rămas surprins. Vreau să vă întreb ceva... Cum poate să joace cineva în locul cuiva la pariuri? Cum să pună pe altcineva să joace în locul lui? Eu n-am jucat niciodată aşa ceva, nu suport. Să câştigi aşa nişte bani şmechereşte... Credeţi că dacă jucătorul va fi întrebat, va recunoaşte vreodată? Şi cum poate fi dovedit jucătorul că a luat galben intenţionat? Şi vă mai întreb ceva, dacă noi facem ceva, mă daţi în gât?...”, a spus Ionuţ Popa la emisiunea ProSport LIVE.

După egalul de la Timişoara, Gaz Metan totalizează 35 de puncte şi se menţine pe locul 4 în clasament, la 10 puncte în spatele liderului, Viitorul, şi la cinci distanţă de ultimul loc al podiumului, ocupat de CSU Craiova. Cu 9 puncte, ACS Poli Timişoara e penultima în Liga 1, iar etapa viitoare se bate în derby-ul "suferinţei" cu ultima clasată, ASA Tg. Mureş, care etapa asta a pierdut greu, 0-1, pe terenul campioanei Astra. Şi Gaz Metan are meci greu etapa viitoare, acasă cu CFR Cluj. 

Tu ce crezi, a fost ceva necurat la meciul dintre ACS Poli Timişoara şi Gaz Metan?

 

Foto: Sebastian Tătaru / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi