Share

Pont Cristian Berlocq - Borna Coric, Duel interesant în primul tur la Umag

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

18 Iul 2017 13:54 988 0
Logo Carlos Berlocq
Logo Borna Coric
Carlos Berlocq
Borna Coric
VS
21:00 18 Iulie 2017
ATP Umag

Analiză și informații pentru Carlos Berlocq v Borna Coric

Astăzi ne mutăm pe zgură și vom vorbi despre 2 partide foarte interesante. Deși majoritatea jucătorilor vin de pe iarbă, în competiția de la Umag s-au înscris câțiva tenismeni buni și avem toate premisele unui turneu cel puțin spectaculos. Pentru început vom discuta despre confruntarea dintre argentinianul Carlos Berlocq și favoritul gazdelor, Borna Coric. Toate datele meciului, dar și pronosticul în rândurile de mai jos. 

Cristian Berlocq - Borna Coric 

Se anunță o partidă mai mult decât interesantă în runda 1 de pe zgura din Croația. Favoritul gazdelor, Borna Coric va da piept cu argentinianul Carlos Berlocq, un jucător excelent pe zgură. Începem cu tânărul croat și cum am mai spus-o și în alte rânduri, Borna e jucător foarte talentat. Chinuit și de câteva accidentări, Coric nu a avut un sezon prea reușit. Are însă un trofeu, chiar pe zgură, în luna aprilie la Marrakech, după o finală cu Philipp Kohlschreiber. De altfel, sezonul de zgură a fost unul ok pentru Borna, care și-a trecut în palmares și o victorie cu nr 1 mondial, Andy Murray, în mastersul de la Madrid. Pe iarbă nu a reușit mare lucru, fiind eliminat în turul 1 de la Wimbledon de către Ryan Harrison. Acum revine înapoi pe una din suprafețele preferate, chiar în fața propriilor fani. Adversarul însă nu este unul ușor, sud-americanul fiind un specialist al acestei suprafețe. Nu am mai spus, dar și în această partidă vom avea parte de un alt duel al generațiilor, pentru că Berlocq face partea din vechea gardă. Ajuns la 34 de ani, Carlos încă se menține bine și pe zgură chiar are rezultate mai mult decât decente. Acest sezon pe covorul roșu nu a fost strălucit, dar nici unul dezamăgitor. Berlocq a obținut câteva rezultate bune de la Monte Carlo și Roma, lucru ce demonstrează încă odată că micuțul jucător din Argentina adoră zgura. Meciul din această seară se anunță unul disputat și nu e exclus să avem parte de o surpriză. 

Alexandr Dolgopolov - Leonardo Mayer, Pont și avancronică 

 

Pont Carlos Berlocq VS Borna Coric: Total gameuri peste 20,5

Coric pornește mare favorit înaintea acestui meci, spre surprinderea mea. Nu că nu ar fi logic, dar cota oferită de bookmakeri mi se pare puțin cam exagerată. Ok, dacă Borna venea după o perioadă bună, înțelegeam, dar așa nu are decât avantajul propriului teren și al fanilor. Berlocq se descurcă bine și el pe zgură și drept dovadă am să merg în acest meci pe un pariu al numărului de gameuri, la o linie foarte ok, cu șanse mari de reușită.

Pont pariuri: Total gameuri peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

32

Castigate:

19

Pierdute:

10

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici