Carlos Bacca, noua țintă a Barcelonei. Atacantul columbian de 29 de ani e văzut de catalani soluția ideală în cazul accidentării super-starurilor Messi și Neymar

Barcelona vrea cu tot dinadinsul să transfere actuali sau foști jucători de la Sevilla. După Gameiro, ajuns la Atletico Madrid, catalanii au pus ochii acum pe Carlos Bacca. Transferat acum un an de Milan, columbianul nu e fericit în Italia și vrea să plece, astfel că oferta Barcei vine la momentul potrivit pentru el. Presa din Spania scrie că șefii Barcei au demarat negocierile cu impresarul atacantului columbian de 29 de ani. Catalanii l-au ratat pe Gameiro și acum vor un golgheter care să suplinească o eventuală accidentare a starurilor Messi, Neymar sau Luis Suarez. Barcelona trebuie să scoată bani buni din vistieria clubului pentru Bacca. Anul trecut, Milan a plătit pentru el Sevillei 30 de milioane de euro. Un preț considerat acum exagerat de către șefii catalanilor, care sunt dispuși să ofere în schimbul lui Bacca 15 milioane de euro.

Un alt nume greu din fotbalul european, Juventus își vede liniștită de treabă. În așteptarea celui mai tare transfer din istoria fotbalului, Pogba la Manchester United pentru 120 de milioane de euro, italienii l-au achiziționat pe internaționalul brazilian de doar 19 ani, Gabriel Barbosa. Președintele lui FC Santos a confirmat mutarea în presa braziliană, iar totul depinde acum de impresarul tânărului fotbalist. Italienii vor trebui să-i convingă, însă, și pe cei din familia fotbalistului. Santos deține numai 40% din drepturile jucătorului, restul procentelor fiind deținute de tatăl acestuia, dar și de un fond de investiții din Brazilia.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi