Care vor fi primele doua clasate in grupele EURO 2012?

images-250x187.jpgSportingbet.ro va ofera posiblitatea sa pariati pe ordinea in care vor termina primele doua echipe din fiecare grupa a Campionatului European de fotbal.

Cea mai probabila varianta in grupa A este in opinia casei de pariuri online amintita mai sus 1. Rusia 2. Polonia, Sportingbet.ro oferind o cota de 6.00 pentru acest pronostic, in timp ce 1. Polonia 2. Rusia si 1. Rusia 2 Cehia primesc cote de 7.00. Dupa cum se observa Grecia nu este luata in serios in aceasta grupa.

In grupa B Germania si Olanda sunt favorite si asta se vede si in cotele pe care ni le ofera Sportingbet. Daca pariati ca nemtii termina primii si Olanda pe locul secund primiti o cota de 3.50, in timp ce pentru 1. Olanda 2. Germania cota este ceva mai mare si anume 4.50. O varianta de luat in calcul este si 1. Germania 2. Portugalia, caz in care daca pariati 100 ron puteti castiga 550 ron.

Spania este de departe favorita sa se impuna in grupa C. In combinatie cu Italia pe locul secund primiti o cota de doar 2.75, iar daca vreti sa mergeti pe mana croatilor cota creste considerabil la 4.50. Prima varianta in care Spania nu este luata in calcul este 1. Italia 2. Croatia la o cota de 19.00.

In grupa D avem probabil cea mai echilibrata lupta pentru primul loc intre doua nationale care pot face un turneu bun sau din contra pot dezamagi, Anglia si Franta. Indiferent care combinati o alegeti intre cele doua primiti o cota de 5.00. Fanii Ucrainei spera insa ca cota 8.50 oferita de Sportingbet.ro pentru 1. Anglia 2. Ucraina sa fie una castigatoare.

Pariati chiar acum pe ordinea finala in cele patru grupe ale Campionatului European de fotbal dand pe sportingbet.ro.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi