Care va fi partenera lui Radek Stepanek la finalul anului 2014?

Sezonul de tenis s-a încheiat şi acum jucătorii au mai mult timp liber pentru viaţa personală. În oferta acestei case de pariuri online am găsit un pariu interesant care are legătură cu sportul "alb".

Astfel ni se oferă posibilitatea de a paria pe jucătoarea cu care va fi cuplat cehul Radek Stepanek în data de 31 decembrie 2014. De ce a fost ales tocmai cehul? Aflaţi în cele ce urmează.

Stepanek, ajuns între timp la 36 de ani a avut mai multe cuceriri din tenisul feminin. A început înainte ca Cehoslovacia să se separe. Oficial au devenit un cuplu în noiembrie 2006, dar iubirea dintre cei doi n-a durat foarte mulţi ani. În 2010 în plasa cehului a "picat" Nicole Vaidişova. În ciuda unei diferenţe de 11 ani cei doi au făcut nunta în 2010. Pentru a avea mai mult timp pentru ceh Vaidişova s-a lăsat chiar şi din tenis (între timp a revenit în circuit, în septembrie 2014). Relaţia dintre cei doi n-a durat nici ea mai mult de trei ani. "Cursa" cehului după jucătoarele din circuitul WTA a continuat şi în finalul lunii 2013 Stepanek şi Kvitova au fost văzuţi sărutându-se la finala Cupei Davis din 2013. A fost însă o relaţie ceva mai scurtă şi din luna aprilie a acestui an cei doi nu mai formează un cuplu.

Cu o asemenea "carieră" în spate întrebarea se pune este care va fi următoarea cucerire a lui Stepanek. Avem la această casă de pariuri online şi o listă de jucătoare. Primim cota 3.50 pentru ca acesta să se "combine" cu una dintre surorile Pliskova. Oare dacă se cuplează cu ambele ne dublează cota? :)). Tot 3.50 are cotă şi Lucie Safarova. Cu ceva mai puţine şanse să ajungă Stepanek la ea este Daniela Hantuchova (6.00), iar Flavia Pennetta şi Ana Ivanovic (8.00) sunt şi ele pe picior de egalitate. Se pare ca bookmakerii au băgat şi o "momeală" în listă, pe Serena Williams, americanca primind cota 15 :))

stepanek-cote.JPG

Deci, care va fi partenera lui Stepanek la finalul acestui an? Pariază acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi