Care sunt echipele pe care nu trebuie să pariem în etapa a şasea din Liga Campionilor?

Astăzi şi mâine se vor decide cele 16 formaţii care merg în optimile Ligii Campionilor. La momentul actual ştim deja câteva formaţii calificate, dar şi câteva care nu mai au şanse nici la locul patru. În ambele situaţii acele echipe ar putea începe mai relaxate aceste jocuri fără miză şi chiar dacă sunt mari favorite sau din contră, outsidere, ar putea să producă surprize.

meciuri-de-evitat.jpg

În grupa A Malmo este în faţa ultimului meci din 2014. N-a mai evoluat de la duelul din etapa trecută şi cum miza nu există în meciul de la Pireu cu siguranţă scandinavii sunt cu gândul la bine meritata vacanţă.

Real Madrid este virtual câştigătoare a grupei B. "Albii" se "bat" cu recordurile şi probabil vor câştiga acest joc deşi Ancelotti nu va folosi echipa tip. Toţi ne aşteptăm la un succes foarte clar al Realului în faţa lui Ludogorets, dar s-ar putea ca lipsa presiunii şi în cealaltă tabără (Ludogorets va termina grupa pe 4) să ducă la un meci spectaculos, dar în care Real să nu se impună foarte clar.

În grupa D Dortmund şi Arsenal sunt deja calificate. Se va stabili doar ordinea în grupă. Cum Arsenal trebuie să câştige la Istanbul, iar Dortmund să piardă acasă cu Anderlecht ne este greu să credem că se va schimba ceva în această grupă. Şi la locul trei lucrurile sunt clare, acolo urmând să termine Anderlecht. Meciuri aşadar fără o miză imensă, în care favoritele vor fi mai mult cu gândul la mai importantele dueluri din campionat.

Bayern Munchen joacă acasă cu CSKA Moscova din postura de câştigătoare a grupei. În mod normal nu se pune problema învingătoarei, dar trebuie avut în vedere faptul că CSKA are nevoie de victorie pentru a se califica şi va face un meci de totul sau nimic. Bayern este capabilă să facă scor, dar este riscant un astfel de pronostic aici, la fel ca şi over-ul la goluri.

În grupa F ambele meciuri au importanţa lor, chiar dacă ştim echipele calificate.

Chelsea joacă acasă cu Sporting Lisabona din postura câştigătoarei grupei G şi întrebarea care se pune este dacă portughezul Mourinho va face un cadou conaţionalilor lui, asta pentru ca Sporting merge mai departe dacă nu pierde pe Stamford Bridge.

În grupa H meciul dintre FC Porti şi Sahtior este unul de evitat. Ambele s-au calificat mai departe şi se ştie şi ordinea din grupă. E greu de anticipat ceva aici din două motive. Am putea spune că Porto este favorită pentru că întălneşte o echipă care este deja cu gândul la vacanţă (va fi ultimul meci al anului pentru "mineri"), dar pe de altă parte pe Porto o aşteaptă duminică derby-ul cu Benfica şi astfel şi "dragonii" ar putea intra deconectaţi în teren.  

Pariază acum pe meciurile din Liga Campionilor!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi