Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri la Cupa Mondială de Rugby 2015!

Cupa Mondială de Rugby este în plină desfăşurare şi se bucură de o popularitate extraordinară. Interesul pe piaţa pariurilor este imens pentru fiecare meci în parte, mai ales în Anglia, gazda competiţiei. Sunt foarte multe tipuri de pariuri oferite de operatorii online, însă întrebarea care se pune este ce să alegem pentru a face profit?

Chiar dacă ne aşteaptă cea mai spectaculoasă ediţie din istorie, cu mare greutate găsim cote bune pe victoria favoritelor. Noua Zeelandă, Anglia sau Australia sunt de aşteptat să meargă bine, Franţa, Africa de Sud sau Irlanda au şi ele cote mici sau uneori pur şi simplu nu li se acordă cotă la victorie. Trebuie aşadar să analizăm piaţa şi să ne orientăm spre alte tipuri de pariuri care să ne aducă profit.

Ce pariuri merită luate în considerare?

Dacă ai urmărit meciurile deja jucate ai observat că echipele mici au crescut foarte mult în joc, mai ales datorită posibilităţii de a naturaliza jucători de valoare. Cu siguranţă ai auzit de marea surpriză reuşită de Japonia contra Africii de Sud în urmă cu câteva zile sau de victoria Georgiei din a doua zi de competiţie contra celor din Tonga. Valorile în rugby tind să se echilibreze tot mai mult şi în aceste condiţii vei găsi tipuri de pariuri destul de avantajoase pe outsider.

  • Handicapul - poate fi extrem de profitabil, însă în acelaşi timp este şi destul de periculos. Echipele mari, gen Noua Zeelandă, primesc o linie a handicapului destul de ridicată contra adversarilor consideraţi modeşti. Ba mai mult, aceste echipe favorite îşi odihnesc foarte mulţi jucători în astfel de partide. De exemplu, Noua Zeelandă va odihni 10 titulari în meciul cu Namibia, Franţa a procedat de aceeaşi manieră contra României, aşa că nu diferenţa de puncte le interesează într-un astfel de turneu de anduranţă. Odată ce s-a obţinut bonusul ofensiv, contează doar rularea lotului şi menţinerea condiţiei fizice. Chiar dacă o să fii tentat să alegi handicapul pe favorită, îţi recomand de cele mai multe ori să alegi invers. Echipele mici se motivează mai bine, luptă măcar pentru bonusul defensiv şi aceasta pare tendinţa de handicap cel puţin în startul turneului. Surprizele au apărut deja şi ar fi păcat să nu profiţi de ele. Beneficiezi de handicapul ajustabil şi poţi astfel să îţi ajustezi cât consideri de mult cota şi bineînţeles linia de puncte.

Pariază pe cele mai bune cote la Cupa Mondială de Rugby 2015!

  • Diferenţa la victorie - cum am spus şi mai sus, meciurile sunt destul de echilibrate la această Cupă Mondială. De exemplu, pe victoria Angliei cu Fiji nu se merita să pariezi datorită cotei, însă găseai în schimb cote de peste 4.00 la diferenţa de puncte la victorie. Dacă anticipezi un meci mai echilibrat decât o arată cotele, cu o formaţie care va odihni cei mai importanţi jucători, de ce să nu pariezi pe victorie la o marjă de 20-30 de puncte spre exemplu. Vei avea cote care tind şi spre valori de 7.00 - 8.00, în funcţie de meci. Poţi juca mai multe variante pe acelaşi meci şi poţi face profit.
  • Pariurile pe marcatori - poţi încerca opţiuni de pariere pe marcatorul primului eseu pentru o echipă, dacă un jucător va înscrie un eseu în meci, numărul de eseuri pentru un jucător şi alte pariuri de acest gen. Chiar dacă la prima vedere pare o opţiune complicată, dacă analizezi echipele şi oferta de pariere o să observi că nu este chiar aşa. Trebuie să ştii că aripile sunt cele mai predispuse la marcarea unui eseu. Viteza de care beneficiază şi spaţiile din benzi favorizează astfel de evenimente pe parcursul unui joc. Te sfătuiesc să parizi live, pe partidele pe care le poţi viziona. Găseşti cote de 1.50 sau în jurul acestei valori pentru jucători de la marile echipe, dar şi cote de peste 4 la cele mai slab cotate. Totul ţine de inspiraţia ta pe parcursul partidei.
  • Pariuri pe evoluţia echipelor în turneu - dacă pentru meciurile din grupe n-avem cote atractive pentru victoria sau pentru calificarea favoritelor putem în schimb ţinti puţin mai sus pentru cote de calitate. De exemplu ţara gazdă, Anglia, este văzută drept mare favorită să ajungă în finală pe partea sa de tablou şi cota este de 2.45 la Unibet (deschide cont acum). O altă cotă foarte bună care cu siguranţă poate fi considerată un value bet, este calificarea englezilor în semifinale (1.52). Alt exemplu este pariul pe Noua Zeelandă, marea favorită la câştigarea trofeului (2.10). Este totuşi riscant un astfel de pariu pe terenul unei echipe engleze în mare formă, aşa că de ce să nu alegem un pariu pe o finală Noua Zeelandă vs Anglia, la o cotă care va trece de 4.00 şi în plus nu ne interesează cine câştigă trofeul. Alte pariuri de acest gen sunt cele pentru ultimul loc din grupe. De exemplu, în grupa României, echipa noastră are o cotă de 1.66, iar Canada 1.72. 

Aşadar, ai câteva opţiuni de pariuri cu cote extrem de atractive la Cupa Mondială de Rugby 2015. Un mare avantaj este faptul că DigiSport va transmite toate partidele până la finalul competiţiei şi ai astfel ocazia să pariezi live făcându-ţi cea mai bună idee despre joc. Dacă eşti un pasionat al acestui sport îţi recomand să pariezi la Unibet (deschide cont acum), cel mai de încredere operator de pariuri licenţiat în România. 

EXCLUSIV! Pariu gratuit de până la 150 RON, vezi detalii...

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi