Care sunt cele mai profitabile pariuri din Liga 1 România?

Încercăm să vă prezentăm în acest articol care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri. În alegerea noastră au contat cele 168 de jocuri disputate până la ora scrierii acestui articol.

liga-1-2015-20161.jpg

Peste 1.5 goluri este un pronostic care la multe meciuri între echipe modeste are chiar şi cote de 1.40. În condiţiile în care 7+% din jocuri au avut parte de peste 1.5 goluri putem spune că parierea pe minim două goluri marcate în meci este un pronostic profitabil.

1 final este pronosticul care s-a înregistrat în 39% din jocurile disputate în sezonul curent, în timp ce 34% din partide s-au încheiat la egalitate.

Observăm că echipele vizitatoare au o medie de doar 1.04 goluri marcate, astfel că următorul pariu profitabil în opinia noastră este ''sub 1.5 goluri înscrise de echipa vizitatoare''. Cotele s-ar putea la anumite meciuri să nu fie foarte mari, dar într-o etapă jucând un bilet cu 2-3 astfel de echipe care nu vor marca în deplasare mai mult de un gol se face un bilet destul de bun.

26 de partide din totalul de 168 s-au incheiat cu scorul de 1:1. Făcând un calcul rapid pentru scorul final de 1:1 vom primi mai de fiecare dată o cotă de cel puţin 6.00. Astfel acest scor nu este unul profitabil de jucat. În schimb, 19 jocuri s-au încheiat cu scorul de 1:2, un scor la care putem primi şi cote de 10. Observam că aproape unul din opt meciuri s-a incheiat cu scorul de 1:2. La o scară mai largă putem lua în considerare o întreaga etapă (7 meciuri), dacă unul singur dintre acestea se termină 1:2 atunci profitul este mai mult ca sigur acumulat, fiind greu de crezut că cota va fi mai mică de 7.

Acestea sunt în opinia noastră cele mai profitabile pariuri pentru meciuri din România Liga 1.

Vă recomandăm să pariaţi pe meciurile din Liga 1 la această casă de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi