Care sunt cele mai bune case de pariuri online la care pot paria oriunde și oricând de pe mobil?

Dacă pe vremuri plasarea de pariuri de pe mobil era mai degrabă un moft sau un lux pe care puțini și-l permiteau, în ziua de astăzi aceasta a devenit o necesitate. Orice parior are un telefon inteligent care îi permite să parieze din mers, deci tot ce îi mai trebuie este o agenție unde să o facă. 

Aproape toate casele de pariuri online au un site optimizat, dar doar unele au o aplicație pentru mobil. De regulă și de pe site-ul pentru mobil poți paria în condiții optime, dar tot mai bine este din aplicație atunci când ai această posibilitate. Sunt oferite multe avantaje care chiar contează: poți rămâne logat pe cont o perioadă lungă de timp, aplicația se mișcă mai bine și mai rapid, ai acces la transmisiuni live video, poți adăuga meciuri / opțiuni la favorite care să și rămână acolo după o oră sau o zi, poți primi notificări, iar exemplele pot continua!

Întâmplător sau nu, toate cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX oferă aplicații atât pentru IOS cât și pentru Android care sunt optimizate foarte bine și care se ridică la cele mai înalte standare. În cele ce urmează vom vedea exact ce ne oferă fiecare din aceste 5 aplicații:

 

CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE PENTRU PARIURI DE PE MOBIL

 

Unibet – deschide un cont acum

unibet-mobil.png

Este oferită o aplicație numită ”Unibet Sports Betting” ce poate fi descărcată atât pe IOS cât și pe Android. Aplicația oferă:

 • acces la toate pariurile (atât pre-meci cât și live) și opțiunile de cont disponibile pe PC
 • cote foarte bune la cele mai importante evenimente sportive
 • stream direct de pe telefon la peste 10,000 de evenimente sportive anual
 • posibilitatea de a primi notificări relevante legate de pariurile tale

Părerea noastră: Aplicația este optimizată bine, oferă tot ce oferă și site-ul pentru PC, plus ai posibilitatea de a paria din mers în cele mai bune condiții. Fără îndoială merită încercată.

Bonus pariuri mobil: Primul pariu plasat de pe mobil, indiferent că este din cadrul aplicației sau de pe site-ul optimizat, este rambursat integral dacă este pierzător. Pentru a fi eligibil, pariul trebuie să fie de fix 50RON!

 

Netbet –  deschide un cont acum

netbet-mobil.png

Este oferită o aplicație Netbet, care de asemenea este disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Aceasta oferă:

 • pariuri pe peste 500 de evenimente live în fiecare weekend
 • posibilitatea de a paria pe orice sport și meci de oriunde te-ai afla
 • acces la noile piețe rapide pe care te invit să le descoperi singur
 • acces la mii de transmisiuni live video anual direct de pe telefon sau tabletă

Părerea noastră: aplicația are o interfață simplă și intuitivă, ceea ce o face să fie foarte ușor de folosit. Ea merge foarte bine, astfel încât nu vei regreta alegerea făcută.

Bonus pariuri mobil: La plasarea primului pariu poți beneficia de un freebet de 40RON. Plasează un pariu din banii tăi, și indiferent de rezultatul acestuia primești miza înapoi.

 

Sportingbet – deschide un cont acum

sportingbet-mobil.png

Anul acesta a fost lansată aplicația Sportingbet pentru IOS, dar utilizatorii de Android trebuie să se mulțumească momentan cu pariuri din browser. Aplicația iese în evidență prin:

 • pariuri pe peste 8,000 de piețe în fiecare zi
 • posibilitatea de a paria live în cele mai bune condiții pe campionatele de top ale Europei 
 • acces la toate transmisiunile live oferite de Sportingbet
 • fereastra de plăți ce permite depuneri rapide și în siguranță
 • toate datele și tranzacțiile sunt securizate datorită celor mai noi tehnologii utilizate de aplicație

Părerea noastră: Se observă că vorbim despre o aplicație lansată recent pentru că aceasta este foarte modernă din toate punctele de vedere, astfel încât se ridică la cele mai înalte standarde.

Vrei să pariezi la SPORTINGBET Citește întâi acest articolhttps://pariurix.com/vrei-sa-pariezi-la-sportingbet-citeste-cu-mare-atentie-aici.html

 

Betano – deschide un cont acum

betano-mobil.png

Încă de la lansarea agenției există o aplicație pentru Iphone / Ipad, iar mai nou și utilizatorii de Android se pot juca din cadrul unui program de pariuri. Aplicația oferă:

 • posibilitatea de a paria prin comandă vocală, funcție unică în România (disponibilă doar pe IOS momentan0
 • posibilitatea de a adăuga la favorite opțiunile de pariuri preferate, facilitate pe care nu am găsit-o la altă aplicație pentru mobil.
 • posibilitatea de a personaliza aplicația în foarte multe moduri diferite, nici o altă aplicație neoferind o gamă atât de largă de opțiuni
 • posibilitatea de a rămâne logat fără a trebui să te loghezi în mod repetat
 • acces la notificări relevante legate de pariurile tale
 • acces la mii de stream-uri live anual direct de pe mobil

Părerea noastră: personal consider aplicația Betano ca fiind cea mai bună pentru IOS la momentul acesta, dar pe Android trebuie să mai aducă îmbunătățiri. Deși site-ul este optimizat bine, nu se ridică la nivelul aplicației, având lipsă anumite facilități și opțiuni importante.

.

Betfair  – deschide un cont acum

Betfair oferă două aplicații pentru pariuri de pe mobil: Betfair Sportsbook pentru pariuri sportive și Betfair Exchange pentru pariuri în contrapartidă. Acestea oferă:

 • acces la toate pariurile disponibile pe cele două platforme
 • posibilitatea de a urmări transmisiuni live video din cadrul ambelor aplicații
 • posibilitatea de a primi notificări în legătură cu biletele tale
 • posibilitatea de a accesa opțiunile și paginile care te interesează într-un mod foarte simplu și intuitiv

Părerea noastră: este bine că au păstrat aplicațiile separat și că nu au amestecat cele două platforme într-un singur program de pariuri, pentru că altfel ar fi fost cam complicat. 

La oricare dn cele cinci agenții prezentate mai sus poți paria în condiții bune de pe orice telefon sau tabletă la orice oră din zi sau din noapte!

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive