Care este cel mai mare bonus la pariuri online în acest moment?

bonus-pariuri.jpg

Actualizare 14 noiembrie 2016

O parte din bonusurile din acest articol nu mai sunt valabile, o parte din ele fiind înlocuite cu altele mai bune. De asemenea, chiar și cele care încă sunt valabile în momentul în care citești aceste rânduri vor fi schimbate eventual. De aceea, pentru a putea oferi o listă mereu actualizată cu cele mai noi oferte, PariuriX.com îți oferă această pagină de bonusuri: https://pariurix.com/agentii/top-bonus. Aici găsești toate ofertele la zi la casele de pe internet licențiate!

 

Articolul inițial

În încercarea de a atrage un număr cât mai mare de clienți noi, o mare parte din casele de pariuri online licențiate în România oferă bonusuri pentru prima depunere. Dar care este cel mai mare bonus pariuri din toate? Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să vedem exact ce bonusuri oferă fiecare agenție în parte. 

  • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) – pariu fără risc de 100% în limita a 150 RON – dacă primul pariu este pierzător primești înapoi integral suma pariată sub formă de bonus. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a rula bonusul de 12 ori pe cote de 1.40+. Încasează bonusul chiar acum!
  • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – pariu fără risc de 100% în limita a 300 RON. Se aplică același principiu ca mai sus, doar că aici ai 30 de zile pentru a rula bonusul de 7 ori pe cote de 1.50+. Deschide un cont acum!
  • Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) – bonus de 100% din suma depusă în limita a 300 RON – primești un bonus egal cu suma depusă. Depui 300 RON și joci cu 600 RON. Suma totală (bonus + depunere) trebuie rulată de șase ori pe cote de 1.60+ în maxim 60 de zile. Vezi site-ul agenției 
  • Fortuna Bet (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) – bonus de 50% din suma depusă în limita a 200 RON – bonusul este acordat după ce rulezi suma depusă de 7 ori pe cote de 1.50+ în maxim 14 zile. Bonusul nu este supus vreunei condiții suplimentare de rulaj.  Înregistrează-te acum! 
  • 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) – profit triplu la primul pariu – pune un prim pariu pe o miză de 5€-10€, iar dacă acesta este câștigător, primești un bonus egal cu de două ori valoarea profitului. Încasează acum!
  • Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) – pariu fără risc de 100% în limita a 500 RON – bonusul trebuie rulat de cinci ori pe cote de 1.50+ în maxim 30 de zile. 
  • Winmasters  (D.ONJN 1278 /29.06.2016) – bonus de 100% din suma depusă în limita a 300 RON – întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de cinci ori pe cote de minim 1.80 în maxim 60 de zile.  Încasează bonusul!
  • BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) - plaseză un prim pariu pe minim 5€ și vei primi patru pariuri gratuite de câte 5€ fiecare. Deschide un cont acum!
  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – pariu fără risc de 100% în limita a 10€ - condițiile de rulaj nu sunt afișate. Oferta este valabilă doar pe platforma de betting exchange. Înregistrează-te acum!
    

Care este cel mai mare bonus pariuri?

Așa cum se poate vedea, dacă ne referim strict la suma oferită, cel mai mare bonus este cel de la Superbet. Aici primim un pariu fără risc de 100% în limita a 500 RON. Problema este că pentru a primi acest bonus maxim trebuie ca primul nostru pariu să fie pierzător, situație care nu este deloc convenabilă. Asta nu este totuși cea mai mare problemă, deoarece un pariu fără risc are și avantajele sale. Un alt lucru este însă mai îngrijorător. Agenţia de pariuri Superbet a făcut de curând trecerea în mediul online, iar lipsa experienței își spune cuvântul din plin. Momentan site-ul se confuntă cu destul de multe buguri importante; unii clienți au avut probleme la verificarea contului, alții la plasarea pariurilor, unii la încasarea bonusului etc. Din păcate, bonusul foarte atractiv oferit pentru primul depozit nu pare să fie în momentul de față un motiv suficient pentru a deschide un cont la acest operator de pariuri. 

Descoperă cele mai bune case de pariuri online recomandate de PariuriX!

 

Care sunt cele mai bune alternative dacă vrem să încasăm pariuri fără risc?

Cum am spus și mai sus, pariurile fără risc vin și cu avantaje. De exemplu avem posibilitatea de a risca o sumă mare de bani pe un anumit pariu deoarece suntem acoperiți în cazul în care acest pariu este pierzător. Este adevărat că eventualul bonus trebuie rulat indiferent de agenția la care-l încasăm, dar un parior cel puțin decent nu va fi pus în dificultate de acest aspect. Rulajul se va face natural, pentru că la urma urmei fiecare parior activ plasează suficiente pariuri într-o lună pe cote de minim 1.50-1.60 încât să deblocheze bonusul fără nici o problemă și fără a face ceva ce n-ar fi făcut de obicei. Acestea fiind spuse, recomand cu încredere bonusurile oferite de Unibet (deschide cont acum) și Sportingbet (deschide cont acum): pariuri fără risc de 150 RON, respectiv 300 RON. 

ATENȚIE! Aceste bonusuri de la Unibet și Sportingbet pot fi încasate doar dacă îți deschizi un cont prin link-urile noastre, deoarece acestea sunt oferte exclusive Pariurix! Dacă deschizi un cont standard, atunci bonusul va fi mai mic: 50% în limita a 150 RON la Unibet și 100% în limita a 200 RON la Sportingbet. 
 

Care este cel mai mare bonus pariuri acordat ca procent din prima depunere?

Dar poate nu vrei să încasezi un pariu fără risc, ci preferi un bonus clasic: 100% din suma depusă. Astfel bonusul va fi acordat indiferent de rezultatul primului pariu. Nu vei mai fi acoperit dacă primul pariu este peirzător, dar pe de altă parte nici nu mai trebuie să pierzi toți banii depuși pentru a primi bonusul. Cel mai atractiv bonus de acest tip este fără îndoială cel de la Netbet: 100% în limita a 300 RON. Asta înseamnă că depui 300 RON și te joci cu 600 RON. 
 

netbet-exclusiv-pariurix.JPG
 

ATENȚIE! Bonusul de 300 RON la Netbet (vizitează site-ul agenției) este acordat doar dacă introduci codul ”PARIURIX” în casierie înainte de a depune. Din momentul în care ai introdus acest cod ai la dispoziție 24 de ore pentru a efectua un depozit; în caz contrar bonusul va expira. 

Bonusul de la Winmasters ar fi o alternativă bună, dar nu îmi place faptul că sunt luate în considerare doar pariurile pe cote de 1.80+. Și bonusul de la Fortuna Bet (intră acum pe site) este interesant pentru că acesta este acordat un pic diferit: întâi trebuie să rulezi suma depusă, după care primești un bonus care nu este supus vreunei condiții de rulaj. Și ofertele celor de la Betstars și 888sport sunt destul de tentante, chiar dacă sunt  diferite de ofertele obișnuite.  

Acum știi care este cel mai mare bonus la pariuri online oferit de agențiile de pariuri pe internet licențiate, și ce alternative ai la acesta. 
 


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!