Care este cel mai bun bonus la agențiile de pariuri online

bonus.jpg

Actualizare14 noiembrie 2016

Unul, mai multe, sau chiar toate bonusurile prezentate în articol ar putea să NU mai fie valabil(e) în momentul în care citești aceste rânduri. Pentru a vedea o listă actualizată cu bonusurile oferite la casele de pariuri online, și cu ofertele exclusive disponibile doar prin link-urile PariuriX.com, accesează aceastăsecțiune: https://pariurix.com/agentii/top-bonus

 

Articolul inițial

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a atrage clienți noi constă în oferirea unui bonus pentru prima depunere. De aceea casele de pariuri online încearcă să vină cu oferte care de care mai tentante pentru a atrage cât mai mulți potențiali clienți. Totuși este evident că unele bonusuri sunt mai atractive decât altele şi de aceea în acest articol voi aborda două subiecte. Întâi vom vedea care sunt criteriile care fac diferența între două bonusuri, după care vom vedea care sunt cele mai tentante oferte disponibile la agențiile licențiate în România.  
 

Deschide un cont la agenția de pariuri online recomandată de PariuriX!
 

Înainte de toate trebuie spus că un bonus de bun venit este oferit o singură dată. Asta înseamnă că dacă la o anumită agenție de pariuri aplici pentru un bonus pariuri pentru prima depunere sau primul pariu, atunci la acea agenție nu vei mai putea beneficia vreodată de o ofertă destinată clienților noi. Orice încercare de a folosi date false sau de a utiliza datele unor membri ai familiei sau a unor prieteni cu scopul de a profita în mai multe rânduri de pe urma unei oferte va duce la anularea acelui bonus și poate chiar la închiderea contului. 
 

Care sunt aspectele care fac ca un bonus pentru prima depunere să fie mai atractiv decât altul? 

Toate casele de pariuri pe internet încearcă să-ți ia ochii cu un banner cât mai colorat și mai atractiv care afișează valoarea bonusului pentru prima depunere. Orice parior începător nu poate ignora un anunț conform căruia primește un bonus de 100% din suma depusă sau că beneficiază de un prim pariu fără risc. Dar undeva pe acel banner colorat și frumos apare scris mic ”Termeni și condiții”. Dând click pe acel text vom afla că deși bonusul este atractiv, totul vine cu un preț. Pentru a-i descuraja pe cei care vor să-și deschidă un cont doar pentru a primi un bonus pentru pariuri, operatorii de pariuri atașează fiecărui bonus anumite condiții de rulaj. Aceste condiții trebuie îndeplinite înainte ca un bonus să poată fi retras din cont; uneori ele sunt destul de lejere, iar în alte cazuri sunt foarte greu de îndeplinit. Mai jos îți voi prezenta tipurile de condiții pe care le au atașate fiecare bonus. 
 

Tipul bonusului 

În acest moment la casele de pariuri online din România găsim patru tipuri diferite de bonusuri: 

 • bonus ce constă într-un procent din suma depusă: în cazul unui bonus de 100% înseamnă că vei primi un bonus egal cu suma depusă.  Dacă depui 100 RON mai primești încă 100 RON din partea agenției. 
 • bonus ce constă într-un prim pariu fără risc: dacă primul pariu este pierzător, vei primi o parte din banii pariați înapoi sub formă de bonus (de obicei 50% sau 100%). 
 • profit triplu: dacă primul pariu este câștigător vei primi un bonus egal cu de două ori valoarea profitului respectivului pariu. Dacă de exemplu pui un pariu de 10€ pe o cotă de 3.00 iar acesta este câștigat primești 30€ în cont și încă 40€ bonus. 
 • pariuri gratuite: un pariu gratuit trebuie mizat integral pe un singur pariu. În cazul în care acel pariu este câștigător vei primi în cont doar profitul, nu și suma mizată. Dacă de exemplu ai un voucher de 10€ pariat pe o cotă de 2.50, iar pariul este câștigător primești în cont cei 15€ care reprezintă profitul, nu și cei 10€ care reprezintă miza. 

Află de la PariuriX ce diferențe sunt între freebet-uri, bonusuri și pariuri fără risc: https://pariurix.com/diferente-intre-freebet-uri-bonusuri-si-pariuri-fara-risc.html


Suma maximă pe care o poți primi

Fiecare operator de pariuri setează o limită a bonusului maxim. Ea reprezintă suma maximă pe care o poți lua ca bonus atunci când depui pentru prima dată. Cu cât bonusul maxim este mai consistent, cu atât este mai bine. 
 

Procentul maxim al bonusului

Indiferent că este vorba de un pariu fără risc sau de un bonus din suma depusă, de obicei procentul va fi de 50% sau de 100%. Un pariu fără risc de 50% plasat pe 200 RON înseamnă că dacă acel pariu este pierdut vei primi înapoi 100 RON sub formă de bonus. Dacă procentul este de 100% atunci primești înapoi integral suma mizată. Dacă beneficiezi de un bonus de bun venit de 50% din suma depusă și tu depui 200 RON atunci primești 100 RON bonus. Iar exemplele pot continua. 
 

De câte ori trebuie rulat bonusul

Înainte de a putea retrage un bonus (indiferent de tipul lui) trebuie să-l rulezi de un anumit număr de ori. Dacă de exemplu ai un bonus de 100 RON și-ți trebuie un rulaj de 7x atunci este necesar să mizezi suma totală de 700 RON. Asta nu înseamnă că-ți trebuie 700 RON în cont; dacă ai 100 RON și pui două pariuri de cotă 2.00 cu 50 RON fiecare, iar unul din pariuri este câștigat și celălalt pierdut tu ai în continuare 100 RON în cont și ai făcut deja un rulaj de 100 RON. 

Merită să jucăm la o anumită agenție doar pentru bonusuri și promoții? Află de la pariurix.com!
 

Cota minimă pe care trebuie rulat bonusul

Pentru a evita acele situații în care un parior ar putea miza întreaga sumă de bani pe o cotă de 1.01 doar pentru a debloca bonusul este stabilită o cotă minimă pe care trebuie să plasezi un pariu pentru ca acesta să conteze pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj. 
 

Numărul de zile în care bonusul trebuie rulat

Fiecare bonus este valabil doar un anumit număr de zile. Dacă acel bonus nu este deblocat la timp, atunci el va fi anulat.  

Concluzia este că un bonus este cu atât mai atractiv cu cât: 

 • suma pe care o primești ca bonus este mai mare 
 • procentul primit să fie de 100% 
 • bonusul să trebuiască rulat de cât mai puține ori 
 • cota minimă să fie cât mai mică. 
 • intervalul alocat pentru deblocarea bonusului să fie cât mai mare 

 

Bonusuri pariuri exclusive prin Pariurix 

Înainte de a prezenta bonusurile oferite de casele de pariuri online pariorilor din România ar trebui spus că Pariurix are oferte exclusive pentru cinci agenții online. Ce înseamnă asta mai exact? Dacă deschizi un cont accesând linkurile de pe acest site beneficiezi de un bonus mai mare decât cel oferit clienților care își deschid un cont în alt mod. De aceea la primele cinci agenții din lista de mai jos sunt prezentate bonusurile exclusive Pariurix, care sunt valabile doar pentru utilizatorii noștri. Descoperă casele de pariuri online recomandate de PariuriX!
 

Bonusuri oferite de casele de pariuri online licențiate în România 

  • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – pariu fără risc de 100% în limita a 150 RON - bonusul trebuie rulat de 12 ori pe cote minime de 1,40 în maxim 30 de zile. Încasează bonusul acum!
  • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016)  – pariu fără risc de 100% în limita a 300 RON - bonusul trebuie rulat de  7 ori pe cote minime de 1,50 în maxim 30 de zile. Deschide un cont acum!
  • Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) – bonus de 100% din suma depusă în limita a 300 RON – bonusul trebuie rulat de 12 ori pe cote de minim 1.60 în maxim 60 de zile. Vezi site-ul agenției 
  • Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) – bonus de 50% din suma depusă în limita a 200 RON – suma depusă trebuie rulată de 7 ori pe cote de minim 1.50 în maxim 14 zile pentru a primi bonusul (acesta nu este supus vreunei condiții suplimentare de rulaj). Înregistrează-te acum! 
  • 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) – profit triplu la primul pariu – miza trebuie să fie de 5€ – 10€; pe lângă câștigurile normale vei primi un bonus egal cu de două ori valoarea profitului respectivului pariu. Bonusul este acordat sub formă de pariuri gratuite.  Încasează acum!
  • Betano (D.ONJN 3311/ 18.12.2015) - bonus de 100% în limita a 200RON! Suma totală trebuie rulată de 5 ori pe cote de 1.65+. Pariază acum!
  • Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016)  – bonus de 100% din suma depusă în limita a 200 RON – bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote de minim 1.80 în maxim 60 de zile. Încasează bonusul!
  • BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) – patru pariuri gratuite de 5€ fiecare dacă plasezi un prim pariu pe minim 5€. Deschide un cont acum!
  • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – pariu fără risc de 100% în limita a 10€ - condițiile de rulaj nu sunt afișate. Acest bonus este disponibil doar pe platforma de betting exchange. Înregistrează-te acum!

 

bonusuri-oferite.png

 

Care bonusuri pariuri ies în evidență? 

Să vedem în primul rând care bonus iese în evidență la fiecare din criteriile prezentate în prima parte a articolului. 

 • Cel mai consistent bonus – Netbet oferă un bonus de 100% în limita a 300 RON, în timp ce Sportingbet vine și ea cu maxim 300 RON, dar sub forma unui pariu fără risc 
 • De câte ori trebuie rulat bonusul – bonusul celor de la Sportingbet stă cel mai bine la acest capitol cu un rulaj de 7x
 • Cotele minime pe care trebuie rulat bonusul – la Unibet cota minimă este de doar 1.40, dar și majoritatea celorlalte agenții au cote decente de 1.50-1.60, singura excepție fiind Winmasters unde cota minimă este de 1.80. 
 • număr de zile în care trebuie deblocat bonusul – Netbet și Winmasters stau bine la acest capitol oferind clienților 60 de zile să deblocheze bonusul, în timp ce fortuna.ro este la polul opus cu doar 14 zile. 

 

Mențiuni speciale

Bonusurile oferite de PokerStars și 888Sport sunt ceva mai speciale și nu pot fi comparate direct cu cele oferite de celelalte agenții. Pokerstars oferă patru pariuri gratuite de 5€ pentru doar 5€ mizați, iar din acest motiv oferta este foarte generoasă. Nici oferta celor de la 888sport nu este deloc rea; dacă reușești să nimerești un prim pariu câștigător pe o cotă bună vei beneficia de mai multe pariuri gratuite de pe urma cărora pot veni alte câştiguri.

 

Care este cel mai consistent bonus pariuri? 

Revenind la întrebarea din titlul articolului, care este cel mai bun bonus la agențiile de pariuri online? Răspunsul poate fi subiectiv deoarece contează în primul rând stilul de joc al fiecărei persoane. Dacă de exemplu obișnuiești să plasezi mai mult pariuri live pe cote de 1.40-1.70, atunci bonusul de la Unibet va fi cel mai potrivit pentru tine, în timp ce bonusul de la Winmasters te va încurca cel mai tare.  

De asemenea contează mult ce bonus preferi: un prim pariu fără risc sau un bonus din suma depusă? Fiecare tip de bonus are avantaje și dezavantaje: 

Să vorbim întâi despre pariul fără risc. Poți lua o sumă importantă de bani dintr-o singură lovitură dacă pariul este câștigător, fiind acoperit în cazul în care norocul nu-ți surâde. Problema este că primești bonus doar dacă pierzi pariul inițial. Cel mai bun astfel de bonus oferit de agențiile online licențiate în România este cel de la Sportingbet, urmat de cel de la Unibet.

Un bonus din suma depusă îți oferă posibilitatea de a te juca cu o sumă chiar dublă față de cea investită inițial. Atunci când termini de îndeplinit condițiile de rulaj ai șanse mari să termini cu o sumă mai mare (chiar mult mai mare) decât cea depusă dacă ai o strategie bine pusă la punct. Atâta că trebuie s-o iei pas cu pas și nu poți câștiga mulți bani dintr-o singură lovitură. Cel mai atractiv bonus de acest tip este cel de la Netbet, urmat de Betano și Fortuna.

În final, ține de tine să decizi care bonus ți se potrivește cel mai bine. Totuși nu este o idee deloc rea să-ți deschizi conturi la mai multe case de pariuri pe internet.  


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi