Care este cea mai bună casă de pariuri online licențiată în România?

ACTUALIZARE MAI 2017:

Acest articol a fost scris în urmă cu an, anumite informații de aici ar putea să nu mai fie de actualitate. Pentru a vedea care sunt cele mai bune case de pariuri online în momentul de față, adică cele recomandate de PariuriX, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii.

 

Articolul inițial

Mulți pariori își pun această întrebare: care este cea mai bună casă de pariuri online licențiată în România? Pentru a putea veni cu un răspuns cât mai bun și cât mai obiectiv trebuie întâi să stabilim care sunt cele 10 criterii de bază care contează la alegerea unei agenții de pariuri. Apoi vom vedea cât de bine stă fiecare agenție la fiecare criteriu și vom da o notă între 1 și 10. De fapt n-am dat vreunui operator o notă mai mică de 4 la vreun criteriu, pentru a nu lăsa lipsa unui serviciu să afecteze nota finală mai mult decât ar fi cazul. La final vom face o medie pentru a vedea care este cea mai bună agenție de pariuri pe internet. 

Care sunt cele mai importante criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem agenția la care jucăm? 

 1. Bonusul pentru prima depunere - pentru mulți pariori acesta este un criteriu suficient pentru a alege agenția de pariuri pe internet la care să se joace. Contează tipul bonusului (pariu fără risc, bonus din suma depusă etc), valoarea maximă a bonusului, procentul primit, dar și condițiile de rulaj. Este important de precizat că o parte din bonusurile prezentate în acest articol sunt valabile doar dacă îți deschizi un cont prin link-urile noastre. 
 2. Alte promoții - promoțiile oferite cu diferite ocazii reprezintă și ele un criteriu foarte important în alegerea unei case de pariuri online fiindcă acestea îți oferă posibilitatea de a câștiga mai mult pe termen lung. În această categorie intră concursurile, bonusurile pentru telefon și tabletă, pariurile gratuite, bonusuri pentru pariuri multiple etc.
 3. Performanță, stabilitate și fiabilitate site – ușurința cu care se navighează pe site este importantă mai ales pentru începători, dar poate fi importantă și pentru pariorii mai experimentați. Nimănui nu-i place un site de pariuri pe care să se piardă prin meniuri și opțiuni. Un site ușor de folosit este acela pe care găsești orice pariu sau opțiune din maxim trei click-uri și care este organizat suficient de bine încât navigarea să fie intuitivă. Dar contează și cum funcționează site-ul. Degeaba el este ușor de folosit dacă este plin de buguri, se blochează des sau are momente când merge prost. 
 4. Serviciul de suport clienți - Un serviciu foarte bun este acela care oferă suport prin live chat măcar câteva ore pe zi. Suportul prin telefon reprezintă și el un plus. În lipsa acestor servicii, timpul de răspuns la solicitările făcute pe mail devine foarte important. Evident că este important și ca serviciul să fie disponibil în limba română, deoarece este mai ușor să vorbim cu staff-ul în limba maternă. De asemenea, în cazul serviciului de suport prin telefon, un apel în România va fi gratuit sau foarte ieftin, în timp ce apelurile internaționale costă destul de mult. 
 5. Metode de plată și rapiditate de procesare a depunerilor / retragerilor - Casele de pariuri trecute din offline în online au marele avantaj că oferă posibilitatea de a depune și retrage bani direct din agenții, ceea ce înseamnă că ne putem descurca fără carduri de credit, Paysafecard sau alte metode de plată. De asemenea, putem scoate mult mai rapid banii. Chiar și în cazul retragerilor prin bancă, agențiile cu sediul la noi în țară lucrează direct cu bănci românești, deci o retragere la Casa Pariurilor, de exemplu, va fi oricând procesată mult mai rapid decât la 888sport sau Betfair. Pe lângă metodele de plată acceptate și viteza de procesare a tranzacțiilor, mai este important un aspect: taxele percepute pentru depuneri / retrageri.
 6. Cote – evident că cu cât cotele sunt mai bune, cu atât vom câștiga mai mult pe termen lung, ele reprezentând un criteriu foarte important la orice agenție de pariuri.
 7. Oferta sportivă pre-meci – este important să avem acces la o ofertă cât mai diversificată; trebuie acoperite cât mai multe sporturi și cât mai multe evenimente sportive de la fiecare sport în parte. De asemenea, este important ca la fiecare meci să fie oferite cât mai multe opțiuni de pariere și cât mai diferite. De exemplu, la un meci de fotbal prezența pariurilor pe cornere, cartonașe sau intervale de timp reprezintă un plus. 
 8. Platforma de pariuri live – aici sunt două aspecte care contează: oferta live și cât de bine funcționează platforma. Pariurile trebuie plasate cât mai rapid, câștigurile procesate într-un timp cât mai scurt, în timp ce actualizarea informațiilor ar trebui să fie cât mai rapidă. În cazul pariurilor live o platformă stabilă este foarte importantă. 
 9. Transmisii live video – posibilitatea de a urmări meciuri direct de pe site-ul casei de pariuri la care jucăm este întotdeauna un plus. 
 10. Pariuri de pe telefon și tabletă – în ziua de astăzi contează foarte mult serviciile oferite pentru dispozitive mobile. 

Case de pariuri online licențiate

Pentru această comparație am ales zece case de pariuri online. N-am inclus Betfair (D. 2161/28.08.2015), deoarece acesta este un site de betting exchange și nu poate fi comparat direct cu celelalte din multe puncte de vedere. De asemenea, n-am inclus nici agenţia de pariuri Mozzartbet deoarece consider că are un site cu prea multe probleme pentru a putea paria pe el în momentul de față.  

 

Unibet.ro (D.ONJN 1564/25.08.2016)  

 • Bonusul pentru prima depunere (8/10) pariu 100% fără risc în limita a 150 RON. Bonusul este acordat dacă primul pariu este pierdut și trebuie rulat de 12 ori în maxim 30 de zile pe cote de minim 1.40 (ofertă exclusivă Pariurix). 
 • Alte promoții (9/10) – sunt oferite diferite promoții ocazionale la unele meciuri de fotbal, dar și promoții constante precum ”Asigurarea Unibet 90+”. 
 • Performanță și fiabilitate site (10/10) site-ul este ușor de folosit din toate punctele de vedere, dar în același timp este și foarte stabil.  
 • Serviciul de suport clienți  (9/10) live chat în română (zilnic 11:00 – 23:00), live chat în engleză (24 / 7), mail (info-ro@unibetsupport.com), apel telefonic în engleză (+44 203 725 3792), 
 • Metode de plată (8/10) se poate depune prin Paysafecard (minim 25 RON, taxă de 3%), card de credit/debit (minim 50 RON, nu se percep taxe), transfer bancar (nu există o sumă minimă și nu se percep taxe). Lipsesc portofelele electronice, iar asta este o problemă. Oricum există și un plus când retragi la această agenție de pariuri: unele retrageri prin bancă sunt procesate chiar și în acceași zi (de exemplu în cazul celor făcute într-un cont Raiffeisen). 
 • Cote (9/10) – cotele la casa de pariuri online Unibet sunt per total destul de bune.  
 • Oferta sportivă pre-meci (10/10) unibet.ro este fără îndoială numărul 1 la acest capitol. Acoperă cele mai multe sporturi, cele mai multe meciuri, dar și cele mai multe opțiuni de pariere. 
 • Platforma de pariuri live (10/10) – are per total cea mai bună platformă de pariuri live din punct de vedere tehnic și stă bine și ca număr de evenimente live în ofertă. 
 • Transmisii live (10/10) – sunt transmise un număr mare de evenimente live video, inclusiv partide de fotbal din campionate mari ale Europei sau jocuri de baschet din NBA. Nu lipsesc nici meciuri din campionate mai mici de fotbal sau din alte sporturi ce nu pot fi găsite în altă parte. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (10/10) poți paria atât de pe Android cât și IOS prin intermediul aplicației ”Unibet Sports Betting”. Aceasta funcționează ireproșabil din toate punctele de vedere. 

Medie: 9,2 

unibet.png

 

Sportingbet.ro (D.ONJN 1558/25.08.2016) 

 • Bonusul pentru prima depunere (9/10) pariu 100% fără risc în limita a 300 RON. Bonusul este acordat dacă primul pariu este pierdut și trebuie rulat de 7 ori în maxim 30 de zile pe cote de minim 1.50 (ofertă exclusivă Pariurix). 
 • Alte promoții (10/10) – este agenția cu cele mai multe promoții tentante pentru cei cu un buget redus și nu numai.  Putem evidenția ”Meciul zilei”, ”Predictorul Fotbalului”, ”Bonus Acumulator”, ”Premium Club” și ”Asigurare săptămânală”. 
 • Performanță și fiabilitate site (8/10) este probabil cel mai simplu de folosit site de pariuri dintre toate, dar din păcate se mai fac actualizări când îți este lumea mai dragă. Uptime-ul pare mai mic decât la concurență. 
 • Serviciul de suport clienți (10/10) live chat în română (zilnic 10:00 – 23:00), live chat în engleză (24/7), apel telefonic în română (+40 316300581), apel telefonic în engleză. 
 • Metode de plată (9/10) atât depunerea minimă cât și retragerea minimă este de 40 RON. Sunt acceptate carduri, portofele electronice, Paysafecard, dar și transfer bancar. Nu sunt percepute taxe. 
 • Cote (7/10) în special cotele la 1x2 pentru meciuri de fotbal sunt destul de mici. Agenţia de pariuri Sportingbet stă mai bine la alte tipuri de pariuri și la alte sporturi.  
 • Oferta sportivă pre-meci (8/10) este o ofertă destul de bună,în special ca număr de meciuri acoperite. Nu sunt însă oferite pariuri din la fel de multe sporturi ca la unibet.ro
 • Platforma de pariuri live (9/10) – Sportingbet are o platformă bună de pariuri live, atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ. Platforma este stabilă și sunt oferite destul de multe tipuri de pariuri în timp real, marele avantaj fiind acela că putem paria pe o gamă largă de opțiuni inclusiv la meciuri din liga a doua și chiar a treia din România. 
 • Transmisii live (8/10) – platforma de transmisii live nu este deloc rea, dar nu se ridică la nivelul celor oferite de Unibet și Netbet. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (9/10) poți descărca aplicația ”Sportingbet.ro Pariuri Sportive” pe IOS, dar dacă ai Android trebuie să pariezi direct din browser. Site-ul optimizat funcționează bine. 

Medie: 8,7 

sportingbet.png

 

Netbet.ro (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  

 • Bonusul pentru prima depunere (10/10) bonus de 100% din prima depunere în limita a 300 RON. Bonusul trebuie rulat de 12 ori în maxim 60 de zile pe cote de minim 1.60 (ofertă exclusivă Pariurix). 
 • Alte promoții (9/10) – sunt oferite promoții pentru pariurile multiple (Pariul acumulator), pentru pariurile plasate de pe telefon (pariu gratuit de 40RON), dar și multe alte promoții ocazionale. Nu lipsesc nici diferite oferte la meciuri de top din Europa sau concursuri prin care poți câștiga bilete la jocurile de acasă ale echipei FC Steaua București. 
 • Performanță și fiabilitate site (9/10) – este un site ușor de folosit cu o grafică modernă care în cele mai multe momente funcționează bine. 
 • Serviciul de suport clienți (9/10) live chat în română (zilnic 10:00 – 23:00), apel telefonic în română (+40 316 300 249), fax (037 710 0844). Nu există un serviciu alternativ în engleză. 
 • Metode de plată (9/10) – la agenţia de pariuri Netbet sunt acceptate carduri, portofele electronice, Paysafecard, Bitcoin și transfer bancar. În funcție de metoda aleasă, depunerea minimă este de 20-40 RON, iar retragerea minimă de 20-80 RON. 
 • Cote (9/10) la unele tipuri de pariuri are cele mai bune cote, inclusiv la pariurile pe outsideri.  
 • Oferta sportivă pre-meci (9/10) – oferta nu este la fel de bună ca la Unibet, dar nu este nici prea departe. Apreciez diversitatea ei în mod deosebit. 
 • Platforma de pariuri live (8/10) – este agenția care oferă cele mai multe evenimente live, dar din punct de vedere tehnic platforma mai are ceva minusuri. 
 • Transmisii live (9/10) – de câteva luni Netbet oferă aproape la fel de multe transmisii live video ca și Unibet. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (9/10) – este oferită o aplicație pentru Android, dar pe IOS trebuie să pariezi direct din browser. 

Medie: 9,00 

netbet.png

 

Fortuna.ro (D.ONJN 1560/25.08.2016)  

 • Bonusul pentru prima depunere (7/10) bonus exclusiv PariuriX de 50% din prima depunere, în limita a 200 RON. Suma depusă trebuie rulată de șapte ori în maxim 14 de zile pe cote de minim 1.60 pentru a primi bonusul. Acesta nu este supus vreunei condiții suplimentare de rulaj. 
 • Alte promoții (8/10) – este oferit un bonus de fidelitate de 20 RON dacă plasezi minim 10 pariuri de pe telefonul mobil, un bonus de până la 60% la pariurile multiple, plus că ești asigurat în cazul în care te scoate un singur pariu de pe un bilet cu patru pronosticuri. 
 • Performanță și fiabilitate site (8/10) – site-ul de regulă funcționează bine, dar mai sunt și excepții.  
 • Serviciul de suport clienți (6/10) doar prin mail în română (contact@efortuna.ro
 • Metode de plată (9/10) Depunerea minimă la casa de pariuri pe net Fortuna este de 25R ON și poate fi efectuată prin card de credit / debit, Paysafecard, Cashpoint, dar și direct din agențile de cartier. Singurul minus este lipsa portofelelor electronice. 
 • Cote (7/10) – cotele pe outsideri sunt foarte bune, însă cele pe favoriți lasă de dorit. 
 • Oferta sportivă pre-meci (8/10) – oferta se poate compara cu cea de la sportingbet.ro
 • Platforma de pariuri live (8/10) – serviciile oferite sunt decente, nu impresionează dar nici nu dezamăgeşte.  
 • Transmisii live (4/10) nu sunt oferite transmisii live video.  
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (8/10) nu există o aplicație, dar poți paria direct din browser. Site-ul este optimizat foarte bine și chiar vine cu câteva opțiuni interesante. 

Medie: 7,3 

efortuna.png


888Sport.com (D.ONJN 1439/12.08.2016)  

 • Bonusul pentru prima depunere (7/10) profit triplu la primul pariu plasat pe o miză de 5€-10€. Primești practic un bonus egal cu de două ori valoarea profitului, bonus ce este acordat sub forma de pariuri gratuite. 
 • Alte promoții (9/10) – sunt oferite foarte multe promoții atractive, cum ar fi rambursări în cazul în care te scoate un gol marcat după minutul 88, pariuri gratuite în fiecare zi de duminică și multe altele. 
 • Performanță și fiabilitate site (8/10) site-ul funcționează bine dar unii nu-l vor considera ușor de folosit. 
 • Serviciul de suport clienți (6/10) prin live chat în limba engleză şi prin completarea unui formular de pe site, de asemenea în engleză
 • Metode de plată (7/10) depunerea minimă este de 10€ cu cardul, portofelul online Skrill, Paysafecard, Neteller și Ukash și de 100€ prin transfer bancar. Retragerea minimă este de 20€ prin bancă și de numai 3€ prin restul metodelor de plată. Problema este că atunci când depunem / retragem sunt percepute taxe echivalente schimbului valutar, plus că retragerile prin bancă sunt procesate ceva mai greu. 
 • Cote (8/10) nu sunt nici cele mai mari, dar nici cele mai mici. Oricum agenţia de pariuri 888sport este în jumătatea superioară din acest punct de vedere. 
 • Oferta sportivă pre-meci (9/10) este singura agenție care acoperă la fel de multe sporturi ca Unibet, dar are în ofertă mai puține meciuri și opțiuni de pariere la sporturile mici (însă diferențele nu sunt mari). 
 • Platforma de pariuri live (8/10) platforma de pariuri live este foarte bună din aproape toate punctele de vedere, singurul minus vizibil fiind acela că meciuri românești (chiar și din Liga 1) lipsesc uneori din oferă. 
 • Transmisii live (4/10) – nu sunt oferite transmisii live video. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (8/10) – Utilizatorii de Android pot paria direct din browser, în timp ce utilizatorii de Iphone / Ipad pot descărca aplicația ”888sport – Online sports” care funcționează chiar și pe IOS6. Grafica aplicației este cam demodată, dar pe de altă parte aplicația funcționează fără probleme de pe dispozitive mai puțin performante. 

Medie: 7,2 

888sports.png

 

Winmasters.com (D.ONJN 1278 /29.06.2016)  

 • Bonusul pentru prima depunere  (8/10) bonus de 100% în limita a 300 RON. Bonusul trebuie rulat de 10 ori în maxim 60 de zile pe cote de minim 1.80 
 • Alte promoții (4/10) – nu prea sunt oferite alte promoții în afara bonusului de bun venit 
 • Performanță și fiabilitate site (9/10) site-ul are o grafică modernă și nu prea se confruntă cu probleme. 
 • Serviciul de suport clienți  (8/10) live chat (17:00 – 22:00), telefon (0318 600 444), email (support.rom@winmasters.com). Toate serviciile sunt disponibile doar în română. 
 • Metode de plată (6/10) se percepe o taxă de 3% în cazul retragerilor, plus că cele efectuate prin bancă nu sunt procesate prea rapid. Unii pariori care au vrut să retragă sume mai mari de bani au aflat cu surprindere că banii vor fi trimiși în rate, lucru de care nu am mai auzit până acum la vreo altă agenție. Singurul plus este acela că sunt acceptate toate metodele de plată cunoscute. 
 • Cote (6/10) – cotele oferite nu sunt extraordinare, în special la pariuri de tipul 1x2. 
 • Oferta sportivă pre-meci (7/10) – nu sunt acoperite la fel de multe sporturi ca la agențiile enumerate anterior. Nici în ceea ce privește numărul de evenimente sportive și de opțiuni de pariere n-aș putea spune că sunt impresionat.  
 • Platforma de pariuri live (8/10) – platforma de pariuri live nu este deloc rea, merită încercată. 
 • Transmisii live (4/10) nu sunt oferite transmisii live video. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (7/10) nu este oferită nici o aplicație, dar site-ul mobil al casei de pariuri online Winmasters este optimizat.  

Medie: 6,7 

 

Betstars.ro (D.ONJN 1438/12.08.2016)  

 • Bonusul pentru prima depunere (8/10) patru pariuri gratuite de câte 5€ fiecare. Te califici pentru această promoție dacă plasezi un prim pariu de minim 5€. 
 • Alte promoții (9/10) – este o agenție foarte bună pentru cei care vor acces la multe promoții de la sporturi precum curse de cai, baschet, cricket, handbal sau tenis. Nu lipsesc nici promoțiile la fotbal, cum ar fi de exemplu rambursări în cazul în care meciul pe care ai pariat se termină 0:0. 
 • Performanță și fiabilitate site (7/10) – de regulă funcționează bine dar lipsa limbii române este un minus. 
 • Serviciul de suport clienți (4/10) doar prin mail în engleză (support@betstars.eu). Este foarte puțin pentru un site ce aparține de Pokerstars. 
 • Metode de plată (8/10) sunt acceptate aceleași metode de plată ca și la Pokerstars, deci stă bine. 
 • Cote (7/10) – sunt decente, dar nu extraordinare. 
 • Oferta sportivă pre-meci (8/10) oferta este per total bună și echilibrată din toate punctele de vedere. 
 • Platforma de pariuri live (8/10) – se poate paria live în condiții optime, oferta live este destul  de ok.  
 • Transmisii live (4/10) nu sunt oferite transmisii live video.   
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (9/10) Aplicația ”BetStars Sports Betting” funcționează pe IOS7+ și Android 4.4+ și este chiar performantă.  

Medie: 7,2 

betstars.png

 

Superbet.ro (D.ONJN 1562/25.08.2016) 

 • Bonusul pentru prima depunere (10/10) pariu fără risc de 100% în limita a 500 RON. Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote de minim 1.50.
 • Alte promoții (4/10) – nu observ nici măcar o promoţie în prezent
 • Performanță și fiabilitate site (4/10) – site-ul se confruntă momentan cu multe bug-uri și probleme astfel încât este foarte greu să pariem în condiții optime. Păcat, pentru că în rest el este foarte ușor de folosit. 
 • Serviciul de suport clienți (7/10) live chat sau prin completarea unui formular online. Serviciile sunt disponibile doar în română, iar uneori va dura destul de mult până primim un răspuns. 
 • Metode de plată (10/10) depunerea minimă este de doar 10 RON, nici o altă casă de pariuri online neacceptând depuneri atât de mici. Sunt acceptate tranzacțiile direct din agenții, dar și cele cu cardul, prin Skrill, Paysafecard sau transfer bancar.  
 • Cote (8/10) – cotele pe favoriți sunt uneori mai mici ca la concurență, dar sunt destul de bune atunci când pariem pe outsideri. 
 • Oferta sportivă pre-meci (6/10) se vede că vorbim de o agenție venită din mediul offline, deoarece oferta este comparabilă cu ce găsim la agențiile de cartier.  
 • Platforma de pariuri live (8/10) – punctul forte îl reprezintă numărul mare de sporturi pe care poți paria în timp real; de fapt nu cred că este vreo agenție care să stea mai bine din acest punct de vedere. Un alt plus avut de casa de pariuri Superbet îl reprezintă faptul că putem paria live pe unele meciuri de handbal feminin sau volei din campionatul intern ce nu pot fi găsite nicăieri în altă parte. Nu pot da însă o notă mai mare fiindcă platforma nu este lipsită de buguri. 
 • Transmisii live (4/10) nu sunt oferite transmisii live video. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (4/10) site-ul mobil nu este optimizat, ceea ce nu este de tolerat în anul 2016. Dar Superbet are scuza că este un nume destul de nou pe piața de pariuri online și mai are de pus la punct anumite lucruri. 

Medie: 6,5 

superbet.png

 

Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) 

 • Bonusul pentru prima depunere (4/10) nu se oferă 
 • Alte promoții (7/10) – sunt oferite promoții similare cu cele din agențiile de cartier, plus că uneori clienții mai primesc bonusuri fără depozit, bonusuri pentru următoarea depunere sau alte oferte ocazionale. 
 • Performanță și fiabilitate site (9/10) site-ul este mult mai stabil decât la celelalte case de pariuri online venite din offline și este chiar foarte ușor de folosit. 
 • Serviciul de suport clienți (4/10) doar prin mail la  suport@casapariurilor.ro, uneori durează mult până primim un răspuns. 
 • Metode de plată (10/10) Poți depune și retrage direct din agențiile de pariuri, dar și cu cardul, prin transfer bancar sau prin portofele electronice. Tranzacția minimă este de 20 RON; nu sunt percepute taxe de nici un fel. Retragerile prin agențiile de pariuri sunt procesate instant, iar cele prin transfer bancar în maxim 24 de ore, deci Casa Pariurilor stă excelent la acest capitol. 
 • Cote (9/10) cotele oferite sunt destul de bune, în special la pariuri de tipul 1x2. 
 • Oferta sportivă pre-meci (5/10) – este aceeași situație ca la Superbet, doar că aici oferta este chiar mai slabă. Problema principală apare în ceea ce privește opțiunile de pariere oferite, opțiunile fiind mai mult decât limitate.   
 • Platforma de pariuri live (6/10) – oferta este destul de săracă pentru o agenție care vrea să fie competitivă în mediul online. 
 • Transmisii live (6/10) sunt oferite câteva transmisii live video, dar mai mult din volei. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (9/10) - Aplicația ”Casa Pariurilor” funcționează pe IOS7+ și Android 4.0+ și este chiar mai performantă decât ai putea crede. 

Medie: 6,9 

casa-pariurilor.png

 

Stanleybet.ro (D.ONJN 1280 /29.06.2016) 

 • Bonusul pentru prima depunere (4/10) - nu se oferă. 
 • Alte promoții (6/10) – sunt promoții similare cu ce găsim pe la agențiile de cartier. 
 • Performanță și fiabilitate site (8/10) site-ul merge destul de bine pentru un operator venit din mediul online. 
 • Serviciul de suport clienți (7/10) completarea unui formular online sau telefonic la 0372725555. 
 • Metode de plată (10/10) – ca și în cazul celor de la Casa Pariurilor, şi la agenţia de pariuri Stanleybet depunerea / retragerea minimă este de 20 RON și poate fi efectuată din agenții, cu cardul sau prin Skrill.  
 • Cote (7/10) sunt oferite de obicei cote foarte bune pe favoriți, dar agenția este la polul opus când vine vorba de pariuri pe outsideri.  
 • Oferta sportivă pre-meci (6/10) – sunt acoperite foarte puține sporturi, dar partea bună este că găsim multe meciuri de fotbal și un număr decent de opțiuni de pariere.  
 • Platforma de pariuri live (6/10) – platforma nu se ridică la nivelul concurenței, dar poate fi suficient de bună pentru unii pariori.  
 • Transmisii live (4/10) nu sunt oferite transmisii live video. 
 • Pariuri de pe telefon și tabletă (7/10) site-ul mobil este optimizat și arată bine.  

Medie: 6,5 

stanleybet.png

Luând toate aceste aspecte în considerare putem spune că unibet.ro este cea mai bună casă de pariuri online licențiată în România, dar netbet.ro și sportingbet.ro sunt de asemenea alegeri foarte bune. Dacă ar fi să completăm un top 5, atunci am include în el efortuna.ro și 888sport.com

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi