Care e adevărul retragerii lui Urban Titu din Liga 3? Blaturi la pariuri sau rea voință?

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a primit cererea de retragere din campionatul Ligii 3 a clubului Urban Titu, depusă înaintea etapei a 6-a. Fără niciun punct în primele cinci etape,Titu a declarat forfait și a ieșit din joc. Mihai Dinu, antrenorul echipei, a încercat să explice motivele care au dus la această decizie, dar și să răspundă acuzațiilor făcute de conducerea echipei la adresa lui. (foto: liga2.prosport.ro)

"Am rămas stupefiat de tupeul celor de la Titu, care se lăudau prin presă că au făcut eforturi să plătească jumătate din salariul pe luna august, înaintea ultimului meci, de la Chiajna. Păi au fost jucători care au primit 300-400 de ron, după aproape două luni de stat la Titu! Asemenea eforturi s-au făcut, că niciun salariu întreg nu s-a putut achita...Iar să faci din aceşti jucători şi din mine vinovaţii principali este prea mult. Titu luase 17-0 de la Chiajna sezonul trecut şi retrogradase, pe teren, fără Dinu şi jucătorii veniţi acum. Tot noi am fost vinovaţi?", a declarat Mihai Dinu pentru liga2.prosport.ro.

Pe antrenorul prahovean cel mai tare l-au deranjat acuzele aduse vizavi de aranjarea meciurilor pentru pariuri.Preşedintele Gheorghe Ioniţă şi vicele Florin Tuiu au fost chemaţi la Comisia de Integritate a FRF după aceste declaraţii şi nu au putut oferi nicio probă concretă. ”Probabil s-au convins și cei de la comisie că s-au dus cu poveşti...Şi eu aş vrea să ştiu adevărul, dacă la unele meciuri a fost ceva necurat, cine a fost vinovat..Dar nu pot vorbi aiurea, să mă fac de râs”, a mai spus Dinu. 

În urma anulării rezultatelor echipei din Titu, clasamentul Seriei a 3-a (Liga 3) se prezintă astfel: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!