Carduri ce pot fi utilizate la agenţiile de pariuri online

Depunerea printr-un card este cea mai uşoară şi folosită metodă pentru a băga bani pe un cont de pariuri sportive. În primul rând trebuie să precizăm că folosirea cardului pentru asemenea tranzacţii este 100% sigură, multora fiindu-le teamă că datele lor pot ajunge unde nu trebuie.

carduri-acceptate-si-recomandate-pentru-case-de-pariuri-sportive-pe-internet.jpg

Din păcate unii asociază site-urile de gambling în general cu neseriozitate şi escrocherie, însă adevărul este că n-aveţi de ce să vă temeţi. Totuşi, vă recomandăm să jucaţi doar la agenţii de pariuri licenţiate şi să aveţi grijă la link-urile accesate atunci când vreţi să intraţi pe site-ul unui operator.

Toate băncile din România vă permit să faceţi un card pe care să-l folosiţi pentru tranzacţii online. Totuşi, atunci când vi-l creaţi trebuie să precizaţi acest lucru.

Există două tipuri principale de carduri:

  1. Visa -> care poate fi Visa simplu sau Visa Electron.
  2. MasterCard -> din categoria lui făcând parte şi cardul Maestro.

Aproape toate casele de pariuri acceptă depuneri cu ambele tipuri de carduri, însă majoritatea nu acceptă retrageri cu cardurile MasterCard şi Maestro. Singurul mod de a putea retrage pe aceste carduri este să retrageţi direct în contul bancar. De exemplu cea mai cunoscută casă de pariuri în Romania, Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015), nu acceptă retrageri pe MasterCard. Pe de altă parte, aproape toate casele de pariuri vor accepta atât depuneri cât şi retrageri prin cardurile Visa, dar în special prin cele de tip Visa Electron.

Astfel, Visa Electron este cardul recomandat pentru utilizarea la agenţiile de pariuri pe internet.

Care bănci furnizează cele mai bune carduri Visa Electron pentru tranzacţii la pariuri sportive?

  1. Cardul Visa Electron de la ING Bank. Acesta este considerat la momentul actual cel mai bun card pentru orice tranzacţie online, inclusiv pentru depunerile la pariuri sportive. Vă recomandăm un card cu cont ataşat. Un astfel de card îl primiţi în 5 zile, este gratuit şi nu se percep taxe la început. Un alt avantaj este că la ING puteţi folosi serviciul Self Bank, însemnând că puteţi şi depune bani prin bancomat; nu doar să retrageţi.
  2. Visa Electron de la Banca Transilvania. Poate dura 1-2 săptămâni pentru a-l primi. De asemenea puteţi face un cont bancar ataşat şi să folosiţi şi serviciul de Internet Banking (un serviciu foarte securizat) pentru a vedea de pe propriul pc toate tranzacţiile făcute cu cardul vostru. Astfel puteţi sta mai linisştit dacă vă este teamă că datele cardului pot fi furate. Am folosit acest card la depuneri şi retrageri la peste 10 site-uri de pariuri (cele mai importante) şi n-am avut probleme nicăieri.
  3. Visa Electron de la BCR. Costă 10 RON şi este gata în maxim 5 zile lucrătoare. Evitaţi totuşi să vă faceţi un card BCR Visa Virtuon deoarece cu acesta mai mult ca sigur o să întâmpinaţi probleme pe mai multe site-uri.

Alte bănci unde vă puteţi face carduri Visa Electron sunt Alpha Bank, Raiffeisen şi Volskbank. La Alpha taxa emiterii este de 10 RON, iar la celelalte două nu se percep taxe. Toate permit atât depuneri cât şi retrageri la majoritatea caselor de pariuri licenţiate. Ar mai fi Visa Virtual emis de către Banca Românească, însă această bancă ia la orice depunere comision de 0.25%.

Probabil şi alte bănci pot furniza carduri Visa care să meargă fără mari probleme pentru depuneri şi retrageri, însă vă recomandăm să vă informaţi atât la banca respectivă, cât şi din alte surse, înainte de a face un astfel de card. Totuşi fiţi conştienţi de faptul că de multe ori operatorii de la bancă sunt depăşiţi de acest tip de informaţii şi este foarte posibil să primiţi o recomandare greşită. Nu porniţi de la ideea "Lucrează la bancă, ştie el mai bine" că s-ar putea să aveţi surprize neplăcute. Este bine să vă informaţi din mai multe surse înainte să faceţi un card de la o bancă despre care nu ştiţi prea multe.

Ce facem când nu putem scoate banii direct pe card?

Indiferent de cardul pe care-l faceţi este o idee bună să aveţi un cont bancar ataşat la el, deoarece în caz că vreodată nu va merge să scoateţi banii direct pe card puteţi oricând să-i retrageţi pe contul ataşat cardului şi astfel ei să fie disponibili şi pe card.

Cum efectuăm prima depunere de pe card?

  • Număr card -> îl reprezintă acel număr din 16 cifre de pe faţa cardului
  • Nume titular card -> numele vostru, treceţi-l exact cum apare pe card
  • Dată activare / Dată expirare -> Scrie pe card sub numărul cardului.
  • Cod CCV - pe spatele cardului este un cod de 7 cifre, cu un spaţiu între cifra a patra şi a cincea; ultimele 3 cifre reprezint[ CCV.
  • Adresa de facturare - de regulă, cardul îl primiţi într-un plic în care sunt ataşate şi aceste date. Treceţi-le exact cum sunt acolo.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online!

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi