Cardul - doar pentru salarii și cumpărături, nu și pentru jocurile de noroc!

Autoritățile din Brazilia pregătesc o lege prin care să interzică utilizarea cardurilor de credit și debit, precum și a altor mijloace pentru plata pariurilor plasate pe site-urile de jocuri de noroc offshore. Senatorul Ciro Nogueira a introdus recent un proiect de lege care urmărește revizuirea unor reglementări existente în Brazilia și care permit brazilienilor să parieze bani pe site-urile internaționale. 

În sprijinul acțiunii sale, Nogueira a amintit de un studiu conform căruia brazilienii cheltuie anual 3 miliarde de Reali (aproximativ 950 milioane dolari) pentru activitățile de iGaming. În prezent, serviciile de jocuri de noroc online reprezintă o activitate în afara legii a companiilor braziliene fără licență. Cu toate acestea, legea actuală privind jocurile de noroc poate fi ”driblată”, prin plasarea pariurilor pe site-urile offshore. 

Senatorul Nogueira a explicat că proiectul său de lege a abordat problema într-o manieră similară altor jurisdicții, cum ar fi Franța, Australia și Statele Unite, și a declarat că astfel jucătorii brazilieni vor fi împiedicați să pompeze bani în companiile străine de jocuri de noroc. Brazilia pierde astfel milioane de reali anual, bani neimpozați pentru operatorii care nu dețin o licență.

Joacă acum la agenția de pariuri sportive online recomandată de PariuriX!

În conformitate cu proiectul de lege al Senatorului Nogueira, Banca Centrală a Braziliei va trebui să elaboreze reguli și mecanisme pentru a-i împiedica pe clienții din Brazilia să folosească cardurile de debit și de credit, precum și alte mijloace de plată pentru a juca pe site-uri înregistrate în afara țării. Documentul legislativ sprijină, totodată, legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online, dar numai într-o manieră responsabilă. Acum, brazilienii așteaptă cu sufletul al gură să vadă dacă proiectul de lege al senatorului Nogueira va trece de Parlament. 

Potrivit mai multor studii, Brazilia are potențialul de a deveni una dintre cele mai mari jurisdicții reglementate din lume. Institutul pentru jocuri de noroc a raportat că aproximativ 20 de miliarde Reali (6,4 miliarde de dolari) provin din servicii ilegale de jocuri de noroc, în fiecare an! În ceea ce privește pariurile plasate, piața de jocuri de noroc a țării a fost evaluată la aproximativ 55 miliarde Reali (17,6 miliarde de dolari).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!