Share

Cardiff vs Fulham, ponturi Pescadorul Anglia Fa Cup 08.01.2017

Fotbal Anglia

Cota: 1.95

Adaugat de: pescadorul

08 Ian 2017 10:08 2,3k 1
Logo Cardiff City
Logo Fulham
Cardiff City
Fulham
VS
13:30 08 Ianuarie 2017
Anglia - FA Cup

Analiză și informații pentru Cardiff City v Fulham

Conform principiului "ce-am avut şi ce-am pierdut" îmi pun iar pielea la saramură în cupe, căci fără adrenalină nu pot trăi, măcar în pariuri căci altfel mi-e teamă să privesc şi de la balcon dacă nu sunt asigurat cu o cordă... pentru alpinişti. Şi unde ar fi mai sigur să ies cu părul vâlvoi, în Cupa Angliei unde în runda a 3-a "Bluebirds" îi aşteaptă în cuibul din Cardiff, de la ora 13:30, pe "ţăranii" de la Fulham să le numere ouăle, acum adversare în Cupă, altfel colege în Championship încă de acum 2 sezoane când, mână în mână, au coborât din Premier League.

Gazdele s-au ţinut tare iniţial în liga secundă dând impresia că nu vor să stagneze prea mult pe aici, terminând prim preajma zonei calificante dar în această ediţie au ajuns, după 25 de etape la doar 3 puncte de şansa să experimenteze în ediţia viitoare cum e viaţa prin League One, chiar şi după ce au luat măsuri cu un nou coach din toamnă, Neil Warnock de la Rotherham. Acasă cu 5 2 6 şi 14-18 ar fi fost mai bazaţi în ierarhie dacă şi afară ar fi ţinut ritmul dar cum nu campionatul e de interes acum şi am aflat ce ne doare, luăm la cunoştinţă că fundaşul Mangă... pardon Manga a zburat la Africa dar în locul vacant se potriveşte de minune să înceapă sub culorile noii sale echipe Halford abia aterizat de la fosta echipă a lui Warnock, în rest nu prea ar mai fi ceva demn de semnalat şi în mare, cu formula cu care i-au ameţit etapa trecută 1-0 pe Aston Villa, vor încerca şi cu aştialalţii.

Cardiff: Murphy - Bennet, Halford, Morrison, Bamba, Peltier - Hoillet, Ralls, Gunnarsson, Harris - Zahore.

Oaspeţii intraţi şi ei în stare de retrogradare la unison cu adversarii doar că la ei a fost viceversa, au continuat descendenţa şi-n Championship învârtindu-se prin zona "rău famată" dar în acest sezon au schimbat foaia şi privesc cu speranţe playofful de la 6 puncte distanţă. O situaţie în care au ca suport evoluţia constant bună, faţă de ce au demonstrat până mai ieri, cu 6 sincope în 24 de partide cu accent pe prestaţia externă cu 5 4 2 si 18-12 la goluri, mai performanţi un pic chiar decât acasă. Tocmai intraseră recent într-o serie pozitivă care a ţinut 5 etape, până a dat peste ei Brighton cu 1-2 şi ce-a fost frumos s-a terminat. Speră s-o ia de la capăt cu fundaşul Madl revenit în schemă dar fără mijlocaşii Ayte şi Kebano întorşi momentan la origini în Africa natală şi probabil fără atacantul Martin despre care se poartă discuţii legate de eventuala revenire la Derby de unde este luat cu împrumut.

Fulham: Button - Malone, Madl, Sigursson, Fredericks - McDonald, Johansen - Piazon, Cairney, Aluko - Smith.

 

Pont Cardiff City VS Fulham : Fulham pauză sau final

Fără să mai subliniez că este un duel echilibrat despre care dacă întrebi măcar 3 pariori e greu să obţii o adeziune la unison faţă de nişte eventuali câştigători. Ţinând cont totuşi că Fulham a avut o evoluţie externă un pic mai performantă ca a rivalilor acasă în acest sezon, cu doar 2 ratări faţă de 6 şi un plus la performanţă la general, tradus în 9 puncte diferenţă, îi ofer prima şansă să amuţească tribunele pe Cardiff Stadium, dacă nu chiar până la final, măcar la pauză pentru cota 1.95 la Sportingbet. Un pont pentru care şi Răzvan Codreanu trage un semnal de alarmă în avancronica sa că nu tot ce zboară se mănâncă, dar dacă unii au reuşit să halească lebede în Austria, trag speranţe că şi londonezii sunt în stare să facă o ciulama acum.

Pont pariuri: Fulham pauză sau final

Miza: 8/10

Cota: 1.95

Adaugat de: pescadorul

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici