Căpitanul naționalei României suspendat 3 luni după ce a fost prins jucând la pariuri!

Astăzi pe site-ul a1.ro a apărut o știre din care aflăm ceva ce puțină lume știe. În toamna anului 1947 Iosif Petschowski, căpitanul naționalei noastre în acea vreme, a pariat împotriva propriei echipe chiar în dimineața meciului amical cu Polonia.

Poate că nu s-ar fi aflat vreodată de acest incident dacă jucătorul nu ar fi fost surprins în Gara de Nord de către secundul Coloman ”Cibi” Bogdan în timp ce plasa pariul pe polonezi. ”Cibi” l-a informat pe selecționerul Emeric ”Ciogli” Vogl, care a fost foarte deranjat de ceea ce a făcut Iosif, motiv pentru care a cerut o suspendare drastică a acestuia. 

romania-47.jpg

Când a fost pus față în fața cu selecționerul, Iosif a recunoscut că a pariat pe o victorie a polonezilor. În acel moment i s-a cerut să părăsească cantonamentul echipei naționale, lucru pe care l-a și făcut. Însă după ce spiritele s-au mai calmat, acesta a primit doar o suspendare de formă de 3 luni din activitatea competițională. De ce de formă? Pentru că echipa națională nu a disputat nici un meci în acele trei luni.

Oricum Iosif a revenit eventual printre tricolori, el bifând 32 de meciuri în tricoul naționalei, dar și 11 goluri. Nici în ziua de astăzi nu poate fi explicat gestul lui, însă mulți consideră că el a pariat împotriva propriei echipe de nervi deoarece era certat cu anumiți jucători din București.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!