"Capcană" sau nu astăzi în Algeria?

Un titlu tip "tabloid" al unui site, hai să-i spunem concurent, ne anunţă că au găsit "cel mai sigur pariu al lunii", pariu creditat cu şanse de reuşită 100% de "tipsterii profesionişti".. Am zis să intrăm să vedem despre ce este vorba mai exact la meciul în cauză.

Avem aşa MC Alger vs MO Bejala, meci din prima ligă algeriană la care cota pe victoria gazdelor a luat-o dramatic în jos. Astfel dacă ieri se găseau la anumite agenţii şi cote de 4+ pentru succesul celor de la MC Alger astăzi multe case au blocat meciul şi doar la una cota este mai mare de 2.20.

123.JPG

Această variaţie de cote poate pare ciudată în contextul în care MC Alger este pe ultimul loc cu 18 puncte, iar MO Bejala se află pe primul loc în prima ligă algeriană cu 35 de puncte. În ultimele două întâlniri directe cele două echipe au remizat cu acelaşi scor de 2:2 şi în mod normal dacă ar fi fost o legătură specială între ele meciul retur din sezonul precedent trebuia să fie câştigat de MC Alger care lupta pentru un loc pe podium la vremea aceea. Poate fi cota în scădere pentru că MC Alger a jucat ceva mai bine în ultimele jocuri de acasă. Lucru adevărat, dar adversarii întâlniţi atunci sunt în prezent pe 10 şi 14 (din 16 echipe), în timp ce MO Bejaia este prima. În plus să spunem despre MO Bejaia că este a pierdut în deplasare din mai 2014, disputând de atunci în campionat 11 jocuri. Are un avans de doar trei puncte faţă de Setif, formaţie pe care o va întâlni în etapa următoare, după reluarea campionatului. Ambele formaţii au jucat vineri în campionat, iar Bejaia după acest meci va avea pauză până duminică. Ne-am chinuit în plus să aflăm şi informaţii despre modul în care vor aborda oaspeţii partida. Ne gândeam să nu odihnească jucătorii importanţi, dar nici vorbă de aşa ceva.

Ţinând cont de toate aspecte stăm şi ne gândim dacă nu cumva această evoluţie ciudată a cotelor este rezultatul unei "capcane" întinse pariorilor mai naivi, care atunci când văd o scădere de cotă masivă se "aruncă" pe cota în scădere.

Voi ce credeţi, va conta mişscarea cotelor sau meciul se va încheia cu pronosticul firesc (x2)?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi