Capăt de drum, Şumi pleacă la Gaziantep! Dani Coman: "Se va linişti, el e supărat tot timpul..."

Meciul cu AS Roma a fost ultimul pe banca Astrei pentru Marius Şumudică. Antrenorul campioanei României a anunţat că pleacă în Turcia. Presa din România scrie că şefii lui Gaziantep l-au convins până la urmă pe Şumi să semneze cu ei. Turcii mai veniseră după el şi în această vară, dar antrenorul campioanei s-a speriat de evenimentele de pe străzile din Turcia după tentativa de lovitură de stat şi a refuzat oferta. Gaziantep va plăti compensaţii către Astra pentru ca îl va lua pe Şumudică în timpul contractului. 150 de mii de euro trebuie să plătească antrenorul în vârstă de 45 de ani pentru că pleacă înainte de încheierea contractului. 

Duminică, la meciul cu Steaua, s-ar putea ca pe banca Astrei să fie alt antrenor. Eu s-ar putea să fiu la altă echipă, adversara lui Galatasaray. Este o ofertă și o șansă pentru mine,

---a dezvăluit Șumudică la DolceSport

Conform celor de la gsp.ro, Șumi ar urma să primească un salariu de 40.000 de euro pe lună la Gaziantep. La Giurgiu, are un salariu de 8.000 de euro lunar. Şumudică îşi începe aventura în Turcia cu un super-meci - pe teren propriu, împotriva lui Galatasaray! Gaziantep e pe locul 15 în clasament, la un punct de zona retrogradării - are patru înfrângeri la rând in campionat.

Preşedintele Astrei, Dani Coman e convins că Marius Şumudică va rămâne la echipă. Şefiiu campioanei României au pregătită şi varianta pentru înlocuirea lui Şumi - Daniel Isăilă e favorit să o preia pe Astra. 

Se va linişti şi va continua alături de băieţi! E o stare mult prea frumoasă să fie întunecată de lucruri minore care se întâmplă şi la alte echipe. Şumudică e supărat tot timpul. Dar îl felicit pentru ce a făcut. Dacă un antrenor ca Spalletti spune că a jucat foarte bine tactic, înseamnă că avem un antrenor foarte bun.

Credeţi că la AC Milan sau la Real Madrid vine patronul să vorbească cu antrenorul sau cu jucătorii? Nicidecum. Domnul Niculae a fost alături de noi în momente când echipa trecea prin perioade grele din punct de vedere al rezultatelor. Sunt convins că se va linişti şi va continua alături de băieţi, pe care el îi creşte de ceva timp.

Aşa cum s-a găsit de fiecare dată o variantă ca jucătorii care au vrut să plece să poată pleca, cu siguranţă se va găsi o variantă şi pentru Şumudică. Dar eu cred că va lăsa un gol imens dacă va pleca,

---a declarat Dani Coman

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi