Capăt de drum pentru Daniel Pancu. Fostul jucător al Rapidului și-a anunțat oficial retragerea! Pancu: "E momentul să mă retrag. Am amânat foarte mult această decizie"

Pancu a spus "stop joc!". Ajuns la 38 de ani, Daniel Pancu a anunțat că nu mai poate și că pune ghetele în cui. Pentru 9 echipe a jucat "Pancone" în cariera să. Ultima dată a făcut-o la Voluntari. O accidentare i-a grăbit retragerea lui Pancu, cel care a dezvăluit că ar mai fi continuat la Rapid, dacă situația clubului era alta.

Este adevarat, mă retrag. Am şi o problemă la genunchi, va trebui să mă operez. Am amânat foarte mult. Oricum, 22 de ani de carieră neîntreruptă e un motiv de mândrie pentru mine. Imi doream să mai joc, chiar la Rapid, dar am decis să plec. Am zis că Rapidul ăsta nu mai are nimic în comun cu Rapidul generaţiei mele. Era un lucru schimbat şi am decis să plec. Eu mă aştept întotdeauna la ce este bine, dar în acest moment îmi este greu să spun ca ar putea sa existe veşti bune pentru Rapid. Sperăm cu toţii, Doamne ajuta! Dar cam atât,

a declarat Pancu la Dolce Sport.

Pancu îi va ține pumnii Rapidului miercuri, când Comisia de Disciplină a FRF va da verdictul în cazul retrogradării echipei din Liga 1. Decizia nu va fi una definitivă. Comisia de Recurs a FRF și Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sunt următoarele căi de atac pentru Rapid. Locul echipei în Liga 1 va fi luat de ACS Poli Timișoara, în cazul unei deciziii nefavorabile a Comisiei de Disciplină a FRF.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi