Cannavaro, Pato și Witsel riscă pușcăria în China! Sunt suspectați de blat la pariuri!

Derby-ul din China dintre Tianjin Teda și Tianjin Quanjian a fost câștigat de gazde cu 4-1. Meciul s-a mutat acum la comisii, iar șefii federației chineze de fotbal îi acuză pe oaspeți că au trântit meciul la pariuri. Vizat este și antrenorul lui Tianjin Quanjian - Fabio Cannavaro. Fostul mare internațional italian (foto: cataniatoday.it) așteaptă să fie audiat de Comisia de Etică a federației. În același timp, poliția s-a autosesizat și a demarat o anchetă paralelă. 

Transferat în acest an de la Anderlecht, ganezul Acheampong a bifat ”dubla” într-un minut și scorul a devenit 2-0 în minutul 26. Yuanyi și autogolul lui Wang Jie au adus patru reușite în dreptul gazdelor, în vreme ce oaspeții au punctat prin fostul star al lui Milan, Alexandre Pato. Autogolul lui Wang a ridicat cele mai mari semne de întrebare - el a fost ”reușit” în minutul 90+3, iar la casele de pariuri un gol în prelungiri are o cotă imensă. 

"Asociația Chineză de Fotbal a lansat o investigație în cazul jocului dintre Tianjin Teda și Tianjin Quanjian. Un comitet de expertiză, din care face parte și departamentul juridic, va colecta toate datele și dovezile disponibile referitoare la acest meci. Orice încălcare a jocului din punct de vedere al fair-play-ului va fi pedepsită aspru, în conformitate cu legile existente”, a declarat un oficial al federației chineze de fotbal. 

Quanjian a câștigat cu 3-0 întâlnirea anterioară (captură foto: youtube), disputată în luna mai a acestui an. Niciun oficial al celor două echipe nu a ieșit să facă vreo declarație până acum. Conform legilor din China, cei care vor fi găsiți vinovați riscă amenzi uriașe și pedepse cu închisoarea!

Cel mai răsunător caz de ”blat” din China s-a petrecut în urmă cu cinci ani. Atunci, patru jucători din echipa naţională au fost condamnaţi la diferite termene şi amenzi pentru organizarea de meciuri aranjate. Cu toții au primit pedepse cu închisoarea, dar cel mai grav a pățit-o fostul președinte al federației - acesta a primit o condamnare de 10 ani și 6 luni de închisoare cu executare! Tot atunci au fost condamnaţi la închisoare pentru meciuri aranjate patru arbitri şi fostul vicepreşedinte al Asociaţiei Chineze de Fotbal. 

Cannavaro are o echipă de vedete la Tianjin Quanjian. În afara unor staruri chineze, italianul îi are sub comandă pe belgianul Axel Witsel (foto: lameuse.be / fost la Standard, Benfica și Zenit), francezul Anthony Modeste (fost la Bordeaux, Hoffenheim și FC Koln) și Alexandre Pato (fost la AC Milan, Chelsea și Villarreal). De partea cealaltă, Tianjin Teda e antrenată de fostul internațional german Uli Stielike, iar în echipă în afara lui Acheampong mai joacă nigerianul John Obi Mikel (fost la Chelsea) și senegalezul Mbaye Diagne (fost la Ajaccio și Ujpest). Cu toții vor răspunde în fața legii din China dacă se dovedește că meciul cu rivalii de la Tianjin Teda a fost aranjat.

Mai jos e golul marcat de Alexandre Pato în meciul de sâmbătă. (golul aici: https://www.youtube.com/watch?v=JGzK9JOJ3MM)

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi