Când trei se ceartă, al patrulea câştigă...Man United oferă 34,5 milioane de euro pentru "Gabigol"!

Campioana Angliei, Leicester, Juventus şi Inter au licitat până acum pentru noul star al naţionalei Braziliei, Gabriel Barbosa - "Gabigol". 27 de milioane de euro au oferit şefii lui Leicester, care mai nou se bat pentru atacantul brazilian cu marii rivali de la Manchester United. Ultimii îl vor cu orice preţ pe "Gabigol" şi au oferit o sumă care i-a pus pe gânduri pe toţi adversarii - 34,5 milioane de euro sunt dispuşi să plătească şefii lui United pentru atacantul de 19 ani de la FC Santos. Tot atât a oferit şi o echipă din China, dar presa din Brazilia a scris că este doar un plan al impresarului jucătorului de a scoate mai mulţi bani de la greii Europei. 

Juventus şi Inter au sărit din schemă pe moment - italienii nu vor să plătească mai mult de 25 de milioane de euro pentru Gabigol. Şi spaniolii de la Atletico Madrid s-au interesat la un moment dat de jucătorul brazilian, dar cu oferta de 20 de milioane de euro sunt slabe şanse ca planurile să le reuşească. 

"The Sun" scrie că aducerea lui "Gabigol" a fost ideea antrenorului Jose Mourinho, care îl vede pe brazilian soluţia ideală în spatele lui Zlatan Ibrahimovici în atacul lui United. Impresarul jucătorului brazilian e super-încântat de ultima ofertă - englezii i-au promis un comision de 4 milioane de euro lui Wagner Ribeiro. Acum, acesta trebuie să-l convingă pe "Gabigol" că oferta lui United este de nerefuzat. Atacantul lui Santos va anunţa deicizia luată după Olimpiada de la Rio. 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi