Când doi se ceartă, al treilea câștigă. Cine oferă 150 mil euro pentru Dybala

Când a preluat-o pe Manchester City, Pep Guardiola a spus că dacă nu câștigă titlul în trei ani pleacă. După cât se vede până acum, antrenorul catalan va mai rămâne în Anglia! City a plecat ca din tun sezonul ăsta în Premier League și e lider detașat după 12 etape - la 8 puncte în fața marilor rivali de la Man United (locul 2) și la 9 distanță de Chelsea, care încheie podiumul. Un singur egal au bifat până acum ”cetățenii”, 1-1 acasă cu Everton. În rest au bătut tot și sunt principalii favoriți la câștigarea titlului. 

Guardiola (foto: mancity) e conștient că e pe ”cai mari” anul ăsta, dar vrea să se ”betoneze” și mai tare. Presa din Anglia scrie că Man City e hotărâtă să semneze cu Paulo Dybala - jucător pe care, până acum, se băteau doar Real Madrid și Barcelona. 150 milioane de euro sunt dispuși să plătească șefii lui City pentru starul lui Juventus. Potrivit celor de la Daily Star, City e mare favorită să semneze cu jucătorul argentinian la anul. Și asta pentru că Pep Guardiola le-ar fi cerut responsabililor echipei să urce prețul pentru Dybala în cazul în care apar probleme!

Jucătorul lui Juve a fost o țintă mai veche pentru Real Madrid și Barcelona, dar italienii s-au ținut tare. Acum, însă, cu această super-ofertă a englezilor lucrurile s-au schimbat și campioana Italiei pare decisă să renunțe la Dybala. "Când joc cu Playstation, eu aleg întotdeauna să fiu Barcelona sau Manchester City. Visez să joc într-o zi cu unul dintre aceste cluburi", spunea Paulo Dybala (foto: juventus.com) în 2015 într-un interviu pentru Guerin Sportivo.

Vestea a picat ca un trăsnet în Spania - Barcelona și Real Madrid și-au făcut planul să-i înlocuiască pe Luis Suares, respectiv, Benzema, cu starul lui Juventus. Între timp, specialiștii italieni și-au dat cu părerea despre campionatul care i s-ar potrivi cel mai bine jucătorului argentinian. Iar marea majoritate a fost de acord că Premier League îl va pune la fel de bine în evidență ca și Serie A, dacă nu chiar mai sus în carieră. 

Oricum ar fi, pe Dybala îl așteaptă o decizie foarte grea. Nu oricine primește oferte de la Real Madrid, considerat de foarte multă lume cel mai mare club din istoria fotbalului. 

Cei de la Premier Team au realizat un clip cu cele mai frumoase momente și goluri reușite de Dybala la Juventus..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!