Canadianul Jonathan Dwek - Superman din poker

Unul dintre cele mai iubite ”sporturi”, pokerul poate fi o experiență foarte plăcută atunci când te așezi la masă și dai afară pe bandă rulantă adversarii în drumul spre jack-pot. Cu toate astea, un canadian a vrut să facă și mai atrăgător evenimentul principal Card Poker 2017 WSOP. Încă în cărți după ziua a cincea de concurs, Jonathan Dwek (un manager de 35 de ani din Toronto) a apărut a doua zi dimineață costumat în Superman! (foto: cardplayer.com)

Pentru el nu era vorba despre nicio superstiție, ci pur și simplu de intenția de a face competiția mai atractivă. Și chiar nimeni nu i-a zis nimic, pentru că omul a plătit 10 000 dolari să intre în joc."Am jucat așa în prima zi și am purtat-o și ieri. M-am obișnuit cu acest costum și cred că și celorlalți le place. Este ceva foarte distractiv. Prietenii mei mă urmăresc de acasă și sunt convins că le place - un tip drăguț cum sunt eu, purtând un costum Superman este ceva amuzant și creează o atmosferă plăcută”, a declarat Superman din poker. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX ȘI TESTEAZĂ-ȚI ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Dwek n-a ratat nicio ediție a concursului în ultimii 10 ani, dar nu a câștigat comeptiția niciodată până acum. El crede însă că noua sa percepție despre eveniment îl va face mai norocos și mai plăcut, în același timp, pentru spectatori. ”Prea multe fețe concentrate și prea mulți nervi se macină la acele mese, unde este o liniște dureroasă..Pokerul ar trebui să fie distractiv. O grămadă de oameni, cu preocupări total diferite, vin și se întrec aici, dar nu scot o vorbă. Toată lumea primește două cărți, indiferent dacă este o doamnă în vârstă sau un bărbat în toată firea. Oricine poate câștiga..”, mai zice managerul din Canada. 

Totuși, nu toată lumea poate câștiga evenimentul principal din acest an...După ultima zi vor fi doar 27 de jucători în cursă pentru cel mai prestigios titlu din poker și pentru marele premiu de 8 milioane de dolari. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi