Campionatului MotoGP, difuzat în weekend la Eurosport

Prima cursă MotoGP din acest sezon va avea loc în acest weekend, pe nocturnă, de la ora 20.45, pe circuitul "Losail International Circuit" din Qatar, și urmează să fie difuzat de Eurosport. 

Etapa începe sâmbătă cu programul de calificări, difuzate în direct de Eurosport 1 începând cu ora 17.00. Programul de duminică de la Eurosport 1 dedicat competiţiei începe de la ora 16.00 cu transmisiunea sesiunii de încălzire, o avancronică, apoi transmisiunea în direct a celor trei curse programate în cadrul primei etape a competiţiei: Moto 3, Moto 2 şi Moto GP. 

Postul de sport va avea în Qatar doi comentatori români: Alexandru Cocu, fost jurnalist şi specialist în sporturi cu motor, şi Ionut Mistode, fost motociclist de performanţă, primul român care a obţinut puncte în World Endurance FIM Cup şi a concurat în competiţia de motociclism din Franţa „Bol d’Or 24 hours”. În acest sezon, Eurosport va trimite comentatori români la etapele MotoGP din Qatar, Franta (Le Mans), Olanda (TT Circuit Assen), Germania (Sachsenring), Republica Cehă (Automotodrom Brno) şi Spania (Comunitat Valenciana - Ricardo Tormo).

Pe parcursul întregului sezon MotoGP 2017, care însumează 18 curse, Eurosport va transmite peste 250 de ore live, de pe circuitele celor 14 ţări, de pe patru continente, pe care se desfăşoară campionatul mondial de top al motociclicmului de viteză. Eurosport a achiziţionat în luna noiembrie drepturile de difuzare TV şi digitale a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză MotoGP pentru următoarele trei sezoane. În ultimii trei ani, drepturile au fost deţinute de Digi. 

Programul de la Eurosport 1 pentru etapa MotoGP din weekend:
Sâmbătă: 

ora 17.00 - Calificări Moto 3
ora 18.00 - Calificări Moto 2
ora 19.00 - Calificări Moto GP

Duminică:

ora 16.00 - Sesiunea de încălzire
ora 17.00 - Avancronică
ora 18.00 - Moto 3
ora 19.00 - Moto 2
ora 21.00 - Cursă Moto GP

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi