player-img

JUCATOR

Zeki Çelik

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Turcia
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.80
ECHIPĂ
AS Roma
PICIOR
DREPT


banner

Despre Zeki Çelik

Mehmet Zeki Çelik, născut pe 17 februarie 1997 în Bursa, Turcia, este un fundaș dreapta talentat care joacă pentru AS Roma în Serie A și pentru echipa națională a Turciei. Çelik și-a început cariera la academia de tineret a clubului Bursaspor, unde a demonstrat rapid abilități defensive solide și o bună capacitate de a se implica în fazele ofensive. A debutat pentru prima echipă a lui Bursaspor în 2015, dar adevăratul său progres a venit după transferul la İstanbulspor în 2016.

La İstanbulspor, Çelik a impresionat prin consistența și versatilitatea sa, devenind rapid un jucător esențial în defensivă. Performanțele sale excelente i-au adus un transfer la Lille OSC în Ligue 1 în 2018. La Lille, Çelik a continuat să evolueze la un nivel înalt, contribuind semnificativ la câștigarea titlului de campion în Ligue 1 în sezonul 2020-2021. Este cunoscut pentru viteza sa, abilitatea de a urca pe banda dreaptă și pentru pasele sale precise.

În 2022, Zeki Çelik a făcut pasul către Serie A, semnând cu AS Roma. La Roma, Çelik a continuat să impresioneze prin performanțele sale constante, devenind rapid un jucător important în echipa antrenată de José Mourinho. Pe lângă calitățile sale defensive, Çelik are și o bună tehnică de lovire a mingii, fiind capabil să contribuie eficient la fazele ofensive și la centrarea mingii pentru colegii săi.

La nivel internațional, Zeki Çelik a debutat pentru echipa națională a Turciei în 2018 și a devenit un membru de bază al echipei. A participat la diverse competiții internaționale, inclusiv la Campionatul European, și este văzut ca unul dintre cei mai buni fundași dreapta din fotbalul turc.

Cu o carieră în plină ascensiune și abilități remarcabile, Zeki Çelik este văzut ca unul dintre cei mai buni fundași dreapta din fotbalul european și internațional. Determinarea și etica sa de muncă îl fac un jucător de mare valoare pentru AS Roma și pentru echipa națională a Turciei.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11