player-img

JUCATOR

Zander Clark

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
Heart of Midlothian
PICIOR
DREPT


banner

Despre Zander Clark

Zander Clark este un portar scoțian născut pe 24 octombrie 1992 în Bellshill, Scoția. El și-a început cariera la clubul scoțian Queen of the South, unde a avansat rapid prin academie și a devenit un membru al echipei de seniori.

În 2015, Clark s-a transferat la clubul scoțian St. Johnstone FC, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai buni portari din țară. Aici, el a impresionat cu reflexele sale rapide, cu abilitățile sale în respingerea mingilor și cu capacitatea sa de a-și ghida apărarea.

Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția altor cluburi, dar Clark și-a rămas fidel lui St. Johnstone, continuând să fie un element esențial al echipei. A contribuit la succesul lor în competițiile interne și a ajutat echipa să câștige trofee importante, inclusiv Cupa Scoției.

Este apreciat pentru siguranța sa în poartă, pentru comunicarea sa eficientă cu apărarea și pentru calmul său în situații tensionate. De asemenea, el a fost convocat pentru echipa națională a Scoției, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11