player-img

JUCATOR

Youri Tielemans

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.77
ECHIPĂ
Aston Villa
PICIOR
DREPT


banner

Despre Youri Tielemans

Youri Tielemans este un fotbalist belgian născut pe 7 mai 1997 în Sint-Pieters-Leeuw, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș central și pentru maturitatea sa pe teren.

Tielemans și-a început cariera la clubul belgian Anderlecht, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai talentați mijlocași din Belgia. În 2017, a fost transferat la clubul francez AS Monaco, unde și-a continuat evoluția în Ligue 1.

Cu AS Monaco, Tielemans a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai promițători mijlocași din Europa. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și capacitatea sa de a dicta jocul în mijlocul terenului, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În prezent, Tielemans evoluează pentru clubul englez Leicester City, unde și-a continuat să își arate calitățile și a devenit un element esențial în mijlocul terenului. Este apreciat pentru abilitățile sale de distribuție și pentru calitățile sale de lider pe teren.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12